Szerintetek ki a minden idők világ legjobb focistája?
Figyelt kérdés
Nekem: Leo Messi2021. máj. 4. 08:56
2/20 anonim válasza:
Nem értek a focihoz, 2000res években vokt az a raszta néger na ő :D
3/20 anonim válasza:
Szerintem aki kicsit is átlátja ezt a sportot, annak nem lehet kérdéses, hogy Messi.
4/20 anonim válasza:
Messi már lejárt lemez. Most láttam hogy a múltkori meccsén is kihagyott egy 11-est..XD Amúgy Ronaldo is ilyen. Azt mondom Ronaldónak és Messinel leáldozott. Már vannak sokkal tehetségesebb fiatal klasszisok!
5/20 anonim válasza:
Számomra Ronaldinho, csak azért nem emlegetik a legjobbnak, mert elpazarolta a tehetségét, pedig ketsegen kívül ő volt a legjobb labdarúgó. Aztán a második nálam Messi.
6/20 anonim válasza:
Ha egy kihagyott tizi miatt valaki már szar szerinted, akkor ne haragudj, de annyira nem vagy képben. Fénykorában is hagyott ki minden sztár tizenegyest, akkor Messi, akár CR, bárki.
7/20 anonim válasza:
Pelé, de kb. Maradona-t is mondhatnám ugyanolyan jók voltak (ők legalább nyertek Vb-t, a túlsztárolt Messivel és Ronaldóval ellentétben). Mondjuk Ronaldo a válogatottal legalább egy Eb-t tudott nyerni, bár mákjuk is volt rendesen a döntőig. Messi meg még annyit sem tud felmutatni a nemzeti válogatott szinten, ezért fura, ha elvakult Barca drukkerek őt tartják a legjobbnak. És nem is fognak szerintem már ők 2-en világbajnokok lenni, mert karrierjük végén vannak lassan, az argentinok nemzeti 11-e eltörpül az európaiak fölénye mellett, a portugál csapat meg nem az a szint, mint a top francia, belga stb...
8/20 anonim válasza:
" a portugál csapat meg nem az a szint, mint a top francia, belga stb"
Kimondtad a lényeget. Soha nem is volt az a szint, de az argentín se nagyon. Akkor milyen alapon várjuk el, hogy nyerjenek VB-t?
Pelére ugyanúgy lehet mondani, hogy csak Brazíliában játszott. BL-t többet nyert Ronaldo és Messi, mint a másik két úriember. Ez legalább annyira sarkítás, mint a VB címek számon kérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!