Egyfelől sajnálnám a nemzeti ligákat, hiszen ott is megvannak a történelmi párbajok, másfelől ha ők benne vannak sokkal jobban élvezném a futballszezont, mert a BL messze a legérdekesebb liga.
Az az értelme, mint az USA-ban az NBA-nek, NFL-nek, NHL-nek. Folyamatosan a legjobbak játszhatnak a legjobbakkal, amihez sokkal több szponzori pénz társulhat. Kimaxolja a szórakoztatást, ami minden profi csapatsportág célja. Nem aprózódik el nemzeti ligákban. Nem vagyok focirajongó, de totál egyetértek ezen kezdeményezéssel.
(Közép-Kelet-Európában is kellene egy hasonló liga kicsiben, mert a magyar, szlovák, osztrák, román, stb. bajnokságok túl kicsik és életképtelenek külön.)
2021. ápr. 20. 08:27
3/14 A kérdező kommentje:
Én imádnám ezt, nem értem az UEFA miért reagál rá úgy, mint egy hisztis gyerek
2021. ápr. 20. 08:41
4/14 anonim válasza:
Nem érted? :D
Azért, mert őket kihagyták a buliból. Most, mint szervezők elég komoly pénzt kapnak a BL után, a SL bevételeihez viszont semmi közük nem lesz.
2021. ápr. 20. 09:17
5/14 anonim válasza:
A jelenlegi topklubok bebetonozzák a pozícióikat, és még több bevételre tesznek szert.
Nagyvonalakban ennyi az értelme.
2021. ápr. 20. 09:28
6/14 anonim válasza:
pénz és más semmi
2021. ápr. 20. 10:01
7/14 anonim válasza:
Lerombolják a hagyományokat a foci lényeget, kiűzik az izgalmat a nemzeti ligákból, hogy minél több pénzt sajtoljanak ki ebből a sportból. Csak a vége az lesz, hogy épp olyan nézhetetlen unalom lesz mint az amerikai sportok.
2021. ápr. 20. 10:10
8/14 anonim válasza:
Mondjuk az amerikai sportokat nem nevezném nézhetetlen unalomnak. Sok szempontból jobb szerintem a major ligák lebonyolítása, mint az európai klubfutballé, akár a mostanival, akár a tervezett szuperligással vetjük össze.
2021. ápr. 20. 10:18
9/14 anonim válasza:
Európa egyre inkább süllyed le az Egyesült Államok színvonalára. Most éppen a labdarúgás a soron következő ágazat amit romba kell dönteni...
2021. ápr. 20. 10:40
10/14 anonim válasza:
Semmi. 9: jajj szegény USA szintjére lesüllyedünk jájj röhög a vakbelem innen a balkánról
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!