Hogy történhet meg egy ilyen dolog a világ legerősebb futball ligájában? ( La Liga)
Az a szörnyű a bundáknál, hogy még a szokatlan, de természetes események (pl. egy öngól, egy utolsó pillanatban esett védelmi hiba, két egymás utáni tizenegyes) mind-mind gyanút kelt.
Én sem tartom valószínűnek, hogy egy El Clásicót meg lehet bundázni (pláne nyereségesen), de szomorú, hogy egyesekben gyanút kelt a fentiek miatt.
Az jó ötlet, csak nincsen itthon most. :(
Semmi gond fiúk, egy legfeljebb 13 éves barca drukkerrel van dolgunk, ne várjatok tőle sokat majd kinövi. Megnyugtatja a lelkét, hogy itt sírja ki magát. Jaja, tudom a barca már nyert egy kupát meg a bajnokságot is valószínűleg behúzzák, de még ha vesztes helyzetben is van a csapatod nem kell egyből bundázni. Hibázhat a bíró, ráadásul a második szitunál nagyon dobta magát a kopasz, az első meg nagyon határeset volt, ott bármelyik ítélet elfogadható lett volna. Amúgy meg örülj, hogy nem kaptatok már az első félidőben 3-4 gólt, ott le lett volna zárva a meccs.
A spanyol liga rohadtul nem a legerősebb, talán még a második hely sem az övék és ahogy már az előttem válaszolók mondták, minél magasabb a színvonala egy adott bajnokságnak, annál kisebb az esély a bundára.
U.I.: bocs ha nem barca drukker vagy, de nagyon úgy tűnt azért írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!