Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy történhet meg egy ilyen...

Hogy történhet meg egy ilyen dolog a világ legerősebb futball ligájában? ( La Liga)

Figyelt kérdés
Nem értem meg hogy hogy lehet egy ilyen ligába az hogy valaki csak meg vesz egy meccset a bírótol ( El Clasico.) Ráadásul egy ilyen nagy hírnévvel bíró meccset.... Vagy erről szól a foci? A Real Madridos szattyorral boltba járó bírót csak lefizetik mert rosszul álnak a bajnokságban? A bírók meg vevők rá? Nem ez az első eset hogy meg bundáztak egy meccset pl Atletico-Real 0-0

2021. ápr. 12. 13:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Akkor honnan vagy olyan biztos benne, hogy bunda volt és nem csak játékvezetői hiba történt? Ez a baj a nagy bunda kiáltókkal, hogy sem a sporthoz, sem a sportfogadáshoz nincs lövésük sem. Valóban jelen van a bunda a sportfogadásban. Csak aki képben van, az tudja, hogy pont nem az el classico-t fogják megbundázni, ha kockázatmentesen nagyobbat lehet nyerni a dél-afrikai női gyeplabda u-21 másodosztály manipulálásával.
2021. ápr. 13. 10:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Nyugodj már le!
2021. ápr. 13. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Tehát nem tudod. Én csak beszélgetni akartam, illetve rávezetni téged, hogy miért nem volt bunda. De nem igazán vagy partner benne :(
2021. ápr. 13. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, itt rajtad kívül mindenki nyugodt :D
2021. ápr. 13. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Az a szörnyű a bundáknál, hogy még a szokatlan, de természetes események (pl. egy öngól, egy utolsó pillanatban esett védelmi hiba, két egymás utáni tizenegyes) mind-mind gyanút kelt.

Én sem tartom valószínűnek, hogy egy El Clásicót meg lehet bundázni (pláne nyereségesen), de szomorú, hogy egyesekben gyanút kelt a fentiek miatt.

2021. ápr. 13. 16:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Nyugodj le vegyél be egy snickerst
2021. ápr. 13. 23:34
 17/19 anonim ***** válasza:

Az jó ötlet, csak nincsen itthon most. :(

2021. ápr. 14. 09:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Semmi gond fiúk, egy legfeljebb 13 éves barca drukkerrel van dolgunk, ne várjatok tőle sokat majd kinövi. Megnyugtatja a lelkét, hogy itt sírja ki magát. Jaja, tudom a barca már nyert egy kupát meg a bajnokságot is valószínűleg behúzzák, de még ha vesztes helyzetben is van a csapatod nem kell egyből bundázni. Hibázhat a bíró, ráadásul a második szitunál nagyon dobta magát a kopasz, az első meg nagyon határeset volt, ott bármelyik ítélet elfogadható lett volna. Amúgy meg örülj, hogy nem kaptatok már az első félidőben 3-4 gólt, ott le lett volna zárva a meccs.

A spanyol liga rohadtul nem a legerősebb, talán még a második hely sem az övék és ahogy már az előttem válaszolók mondták, minél magasabb a színvonala egy adott bajnokságnak, annál kisebb az esély a bundára.

U.I.: bocs ha nem barca drukker vagy, de nagyon úgy tűnt azért írtam

2021. ápr. 26. 16:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Np
2021. ápr. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!