Hogyan legyek focirajongó?
Figyelt kérdés
A körülöttem lévő emberek szoktak fociról beszélni, de én sosem tudok hozzászólni a témához pedig érdekelne engem is. Szeretnék egy adott csapatról (a kommentelők közti vita elkerülése miatt nem írom ki, hogy kire gondolok) tudni mindent és boldogan mesélni mindenkinek, hogy pl ezekkel játszottak itt és ő lőtt egy gólt ebben a percben stb.... Hogyan lehetnék ez?2021. márc. 7. 14:38
1/5 anonim válasza:
Nézz és olvass el mindent ami az adott csapatról szól.
2/5 anonim válasza:
Először is kezdjél el piálni mert az butít és az kell ahhoz, hogy megszeresd a focit. Aztán ha eléggé leépülték agyilag ott leszel a szeren.
3/5 anonim válasza:
Ma este lefekvés elött mondd el háromszor, hogy holnaptól kezdve focirajongó leszek, bármi, amire nézek, bármi amit hallok, az a focira fog emlékeztetni. És akkor az úgy is lesz.
5/5 anonim válasza:
Semmi extra, kezdd el nézni a meccseit, olvasgasd a róla szóló híreket. Hamar képbe fogsz kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!