Szerintetek veszélyes? (lent)
Figyelt kérdés
Az eseti Bartislava -Stuttgart meccsre megyek ki mint Vfb szurkoló,de a szlovákok között fogok ülni,valami tanács,vagy egyáltalán veszélyes?(addig már eljutottam hogy nem a Stuttgart mezemben fogok menni...)2010. aug. 17. 22:33
1/4 anonim válasza:
Ne beszélj magyarul. Ne ugorj fel a Vfb góljánál. Észre se fogják venni hogy nem közéjük való vagy. És próbálj átlagosan öltözni. És ne a legolcsóbb jegyet vedd meg az ultrák közé, hanem valami ülőhelyre vegyél jegyet, és így nem lehet gond szerintem.
3/4 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod nem lesz, én debreceniként voltam 1x nyíregyházi oldalon, nem lett semmi bajom. Csak ne keltsd a feltűnést. És ha autóval mész én valami biztonságos helyen hagynám, ha magyar rendszámod van.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát 15 euróért rögtön a kanyar utánra vettem a jegyet,de apámmal megyek,és a legszélére szól a jegy(a németek a vendégszektorba már mind megvették),és akkor majd csöndben beleolvadok a környezetbe,bár mondjuk semmi esélyük sincs a svábok ellen,tehát inkább a nagy csapatot mennek ki ugymond megnézni...és nagyon köszi a tanácsokat(várok még továbbiakat is)
2010. aug. 18. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!