Hányadik helyet szerezte meg férfi kézilabda csapatunk a 2021-es világbajnokságon?
Figyelt kérdés
Én ezt találtam:
Azt írja, hogy a magyar csapat 5. lett, de nem értem. Miért öttel kezdődik? Hol van az első négy helyezett?
2021. jan. 30. 18:31
1/2 anonim válasza:
Az első négy hely még tisztázatlan.
Svédország - Dánia döntő mérkőzés lesz
Spanyolország - Franciaország játszik a harmadik helyért.
Ötödik: Magyarország.
stb.
2/2 anonim válasza:
szerintem pszihológiailag kellett volna a spanyolok ellnei győzele a lendület megvolt erő és egónak kellett volna hátha több jött volna ki...
lékai mint klasszikuscenter(pl a fociban)bátrabb kellett volna lennie a franciák ellen "kapu"helyzetekben nem volt gólerős-ez átragadhatott a csapattársakra a menő-csk fél-a páyáról kire építsünk kiben bízzunk...
innen könnyű a fotelből beszélnem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!