Mi a címe annak a zenének, ami mostanában szokott menni a férfi kézi vb játékmegszakításaiban? Elég jó ritmusa van, és nincs benne szöveg.
Figyelt kérdés
Legalábbis abban nincs szöveg, amit ott szoktak lejátszani, egyébként lehet van benne, nem tudom.
Ha tudtok segítsetek, nagyon megtetszett.
2017. jan. 15. 00:13
1/9 anonim válasza:
Én megtaláltam, mondjuk így az egészet meghallgatva már (nekem) nem tetszik. Itt a link:
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nem az amire gondoltam. Szerintem te úgy értelmezted a kérdésem, hogy melyik az a zene, amelyik a vb intrójában szerepel, de nem erre gondoltam. Tulajdonképpen csak pl. akkor teszik be, amikor padlót törölnek, vagy ápolás van, vagy ilyesmi. Ilyen alkalmakkor szinte mindig más zenét tesznek be, úgyhogy elég nehéz ügy kikeresni, de amire gondolok már 2-3x is hallottam. Sajnos még Shazam-mal sem lehet kikerestettetni, mert túl rövid ideig játszák le, plusz a kommentátorok is beszélnek. Nincs valamilyen listaszerűség az ott lejátszott zenékről?
2017. jan. 21. 01:38
3/9 anonim válasza:
Értelek, én a helyedbe, ha nagyon keresném, meg van rá elég időd és türelmed, és feltehetőleg népszerű zene, akkor több rádió top listáit hallgatnám meg.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet ez lesz :-)
2017. jan. 21. 22:43
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, de már jó ideje én is keresem ezt a számot. :D Szinte minden kézimeccsen lejátszák. Kb. vagy 1 éve hallottam először, azóta nem akadtam rá, mi lehet, pedig egy csomószor leadták már. Szóval ha megtalálod, feltétlenül szólj :-D
6/9 A kérdező kommentje:
oks :-)
2017. jan. 23. 18:05
7/9 anonim válasza:
Lehet már megvan, de talán:Seven nation army?
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez lesz az :D
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az, de azért köszi a segítséget. :-)
2017. febr. 19. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!