Mennyire volt jó Lothar Matthaus játékosként?
Sokat hallottam róla, megnéztem egy pár videót a játékáról és úgy láttam, hihetetlen játékos volt, de pontosan tudom hogy ezek a videók csak az adott játékos legszebb pillanatait mutatják. Szóval, szívesen meghalgatnék valakit aki látta őt játszani, és hogy mennyire volt jó más, hasonló szerepkörű játékosokhoz képest pl. Bastian Schweinsteiger, (őt még láttam játszani és mindíg lenyűgözött), vagy akár Joshua Kimmmich, N'Golo Kanté, Casemiro, stb.
16/F
Én már leginkább söprögető szerepkörben láttam őt játszani, idős(ebb) korában.
Nagyon határozott, elegáns játéka volt, és nagy küzdő volt. Egy alázatos, nagy munkabírású, nem hisztizős futballista.
#7#
Beckenbauer játékosként, és edzőként is világbajnokságot nyert.
Talány, hogy miért, de Matthãus korosztályából senki nem lett olyan edző, aki értékelhető eredményt tudott volna elérni, pedig az esélyt többen is megkapták (Klinsman, Völler).
Annak a világbajnokságot nyert csapatnak a játékosai nem lettek eredényes az edzői pályán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!