Attól erősödhet a lábam ha rúgom a labdát kapura?
Figyelt kérdés
Footballról van szó.2010. aug. 13. 23:19
2/5 anonim válasza:
Igen,meg attól ha sokat futsz meccsen.
3/5 anonim válasza:
berúgod a kapuba jó 20 m-ről, elsprintelsz a kapuig visszahozod a labdát, megint belerúgsz.És ezt kifulladásig.Edzzi a lövéspontosság,sprintelést,tüdőkapacitást.
Nekem elhiheted
Egy AFC ifista
4/5 anonim válasza:
én izzhon az udvarba rugdosom, 22m-ről a "kapura, és sokszor erősebben tudom már meglőni mint amikor kezdtem, de direkt edzek lábra is, gugolásból felugrásokat csinálok, ezzel nemcsak az erő, hanem a robbanékonyság is növekszik. Már pontosan, erősen tudok leszoritva labdát lőni, és ha 9 méterre felállitom a családot sorfalnak, amikor átlövöm felettük, aztán pedig a labda megindul lfeleé, mint a kifli :D
5/5 anonim válasza:
előzőhöz: fantasztikus hány éves vagy 9-10?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!