Kosarazáshoz van magasság "követelmény"? Tetszik a sport nagyon, de sajnos csak 171 cm vagyok
Nincs magassági követelmény, de nagyon kiemelkedő képességekkel, tudással kell ahhoz rendelkezni, ami ellensúlyozza a többiek magassági fölényét.
Az irányítóknak nem feltétlenül kell kimondottan magas játékos, de mozgékonyság, kombinációs készség igen.
Hobbi szinten bárkiből lehet jó kosaras, a versenyport már más kávéház, de ott se mindenki égimeszelő.
Példák voltak, vannak:
Próbáld ki mindeképp, én is 170 körüli vagyok, évekig kosaraztam amatőr szinten, és nagyon szerettem.
Profi szinten viszont nehezebb érvényesülni ilyen magassággal, csak keveseknek sikerül, ők is nagyon kicsi koruk óta kosaraznak, és technikailag olyan kiemelkedőek, hogy kompenzálni tudják fizikai hátrányukat.
2es válaszoló: te barlangban élsz amúgy?
Valószínűleg nem akadémián akar kezdeni.
Egyébként nyugi én 164 vagyok és akadémiai szinten játszom,szóval remélem azóta belevágtál és kipróbáltad magad ebben!
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!