Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 17 évesen nem késő elkezdeni...

17 évesen nem késő elkezdeni focizni?

Figyelt kérdés
Szeretnék jó játékos lenni, nb3-ig akár eljutni, de lehet már későn kezdtem el. Egy megyei csapatban kezdtem el most edzésekre járni, már 4 edzésre elmentem, ugye így most télen teremben vagyunk, és kapus vagyok. Szerintem egész jól védek, és mások is mondták ezt, persze még lenne hova fejlődni, de ez nem késő ilyen korban?

2020. dec. 14. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mellesleg a nagy ovis akadémisták 95% ából se lesz semmi, pedig ezek azok akik kiskorukba teljesen elhitték hogy nagy focisták lesznek:D Semmit nem ér ez az akadémiáskodás ha ezenkívül szarsz bele az egészbe. Ha most kezdi a kérdező, és naponta órákat ráfordít, előrébb van mint egy akadémista
2021. jún. 29. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Van fogalmad neked micsoda kulonbsegek vannak az osztalyok kozott? Nb2 nb3as bajnoksag gyoztesekent anno 10eket rugtunk a megye1ben jatszo ifiknek ahol tulkorosak is jatszhattak(edzomeccseken). Aztan osztalyozot jatszottunk egy masik csoport gyoztesevel, Szekszarddal, nb3as felnottcsapat, de megyeszekhely leven eros utanpotlas.. Ok siman megvertek minket 5 0ra, majd jovore tukorsiman kiestek a kiemelt bajnoksag es az nb 2 nb3 kozott levobol. Es ezek a csapatok tobbnyire 1 evet se maradnak a kiemeltben, ahol Fradi, meg Vidi van..
2021. jún. 29. 16:16
 13/13 anonim ***** válasza:
tldr szerintem magyarországon ilyen korba sem keso, ha raforditasz energiat boven megtérül és nem valami nehez korosztalyos bajnoksagbol kitunni
2021. jún. 29. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!