Röplabdázni szeretnék, de nem tudom, hol!?
Figyelt kérdés
Zala megyében élek, és ahogy én tudom, csak Zalaegerszegen van röplabda, azonban az elég messze van tőlem. Ha esetleg valaki tudja, hogy Nagykanizsa környékén tudnék e valahol játszani, nagyon hálás lennék ha segítene! Előre is köszönöm ha válaszol valaki!2020. nov. 26. 10:50
2/10 anonim válasza:
Nagykanizsa facebook csoportban írd, hogy tud-e valaki...
3/10 anonim válasza:
Több városban is lehet a megyében, kérdés mennyire amatőr vagy profi csapat lenne jó
4/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem, és sajnos nincs olyan sportegyesület Nagykanizsán, és máshol sem igen találtam a megyében ami a közelben lenne. Kezdő vagyok, most szeretném elkezdeni. Egyébként köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 26. 19:28
5/10 anonim válasza:
Akkor nincs valoszinuleg. Viszont nyugodtan kérdezd meg facebook csoportban, hátha valaki tudja...
6/10 A kérdező kommentje:
Ezt fogom tenni, köszönöm a segítséget!
2020. nov. 26. 19:35
7/10 anonim válasza:
Kanizsai vagyok de itt röpiről énse hallotam hogy lenne valahol
8/10 A kérdező kommentje:
Időközben még utánajártam, és úgy néz ki csak három középiskolában van röplabda klub, bár azt nem tudom, hogy még mindig van e vagy csak volt.
2020. nov. 28. 00:20
9/10 anonim válasza:
Találtál?Ha igen hol?Mert én is szeretnék röpzni és ugyan úgy kanizsai vagyok és én nem igazán találok
10/10 A kérdező kommentje:
Nem találtam konkrétan csapatot, azóta pedig úgy tudom egyedül a Piarista középsuliban van csak klub/szakkör azoknak akik odajárnak. (Talán én is rosszul tudom, de így tudom) :((
2021. febr. 12. 07:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!