Mi ez a nagy öröm hogy kijutottunk az EB-re?
Figyelt kérdés
Ott úgy is felmossák velünk a padlót.2020. nov. 12. 23:01
11/30 anonim válasza:
#10 Engem mondjuk spec boldogabbá tenne, ha az állam átvállalná azok TB-jét akiknek nincs munkája, esetleg nem lenne 400 Ft fölött a font és 350 körül az euró, ezáltal több cuccot tudnék venni külföldről... Engem ezek valamivel jobban boldogítanának mint az hogy 20 ecsetfejű, túlfizetett bohóc hányszor rúg be egy labdát egy hálóba.
12/30 anonim válasza:
#7! Semmiben nem mondtam magamnak ellent, de sebaj.
Ajánlom figyelembe klasszikusnak számító 1999-es BL döntőt (Manchester Utd. vs Bayern M.)!
Ott is a meccs elején egy szabadrúgásból születt az első gól. Csak persze ők sokkal profibban voltak. A 90. percben még vesztésre állt Ferguson csapata.
13/30 anonim válasza:
Vannak, akik megélik az összetartozás érzését, hisz egy nemzet vagyunk, és a közös sikerek összekötnek minket!
14/30 anonim válasza:
15/30 anonim válasza:
Tök mindegy, az eb csoportkörében annyi esélyünk lesz mint a Fradinak a BL-ben
Portugália lesz a Dinamo Kijev (talán ellenük x összejön)
Franciaország illetve Németország meg a Barca, Juve (szétszopatnak minket)
16/30 anonim válasza:
Doktorminiszterelnök úr ezzel be is húzta a '22-es választást. Ennyi kell a népnek, "jó" fodbal.
17/30 anonim válasza:
Frusztrált vagy mert nem lett meg tegnap a darabszám?
18/30 anonim válasza:
Csak aztán legyen EB, amin részt vehetünk. Ahogy a mi szerencsénket ismerem, a vírushelyzet miatt majd még elmarad...
19/30 anonim válasza:
Nem kijutottunk hanem bejutottunk, mert Magyarországon fogják játszani az EB-t.
20/30 A kérdező kommentje:
19. Ebbõl is tisztán látszik, mennyire hidegen hagy ez a labdázás a kérdésem szempontjából meg teljesen lényegtelen info.
2020. nov. 13. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!