Mit tippeltek a holnapi Magyarország-Izland mérkőzésre?
#20 A hülyegyerek ott van előtted, csak nézz tükörbe.
A "migráns" jelző meg rád jobban illene. Nego teljes szívből kiált Magyarországért és büszke arra, hogy hazánkat képviselheti míg te csak mocskolódni tudsz és csak azt látod az egészbe, hogy mennyibe fog ez neked kerülni. Menj aztán költözz Izlandra, ott nem lesz EB, habár adózni ott is kell.
#20 Annak a hülyegyereknek màr most 25 millió eurót ér játékjoga amivel nem csak a legértékesebb magyar jàtékos hanem az osztràk bundesliga legdrágábbja is,hétről hétre tétmérkőzéseken eredményes ,nem csak az osztrák bajnoksàgban hanem a bl-ben is.A legerősebb bajnoksàgokból figyelik csapatok.
Én sem örülök neki hogy az el presidente stadionra költi a közpénzt a korház meg oktatás helyett , de ennek ellenére képes vagyok elismerni azt aki tényleg tehetséges mert szeretem a sportágat egyrészt,másrészt meg melyik az az orszàg aki ne örülne ha világszerte ismerik a kiemelkedő sportolói nevét?
Nem hiszem hogy a magyaron kívül létezik még ilyen negatív hozzáállású nemzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!