Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tippeltek a holnapi...

Mit tippeltek a holnapi Magyarország-Izland mérkőzésre?

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 19:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%

Rossit is menesztik hálistennek ha kikapunk, elég nekünk ide egy olcsóbb Leekens féle kapitány, nem kell ilyen méregdrága szakértelem ha nem tudják pályán alkalmazni.

Ezt Leekens el is elértük volna.

Aki meg azt hiszi, hogy a horvátokat meg a Walesieket azért vertük mmert jobbak voltunk annak csak annyit üzenek, hogy van az az élethelyzet amikor már a megvesztegetés nem működik. Egy ilyen tétmeccsre nincs pénzünk.

2020. nov. 12. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
Ez az összeállítás egy nagy hulladék, értelmes edző nem küldi ilyen felállásban pályára a csapatot.
2020. nov. 12. 21:45
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
Tükörsima vereség... szerintem olyan zakó lesz... hogy hajjaj, én azt mondom, hogy vagy nyerünk, vagy legyen minél megalázóbb és megsemmisítőbb, ha vereség, akkor én egy 0-8-nak szurkolok, hogy minél messzebbre zavarják ezt a 11-et, edzőstől, stábostól, mindenestől... és az lenne a legeslegyjobb, ha jó 20 évig egyáltalán nem is lenne semmilyen labdarúgó nemzeti 11-ünk...se szövetkezeti kappanunk
2020. nov. 12. 21:55
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
#12 Én úgy módosítanám, hogy értelmes edző ezt a felállást egyáltalán nem küldi pályára. A fele kiégett, a másik fele meg túlsztárolt semmirekellő ripacs. Egy értelmes játékos alig van közte. Talán a kapus, de ő meg pont most volt benne a gólban...
2020. nov. 12. 22:01
 15/23 anonim ***** válasza:
46%

Tükörsima vereség.0-2,0-3

Én az összes magyar játékost megyei 3-ba zavarnám, vagy kapálni, télen tüzelőt aprítani, de messzire el a focitól

2020. nov. 12. 22:05
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Mivan köcsögök csak kijutottunk?
2020. nov. 12. 22:40
 17/23 anonim ***** válasza:
12%
Ja csak kijutottak a köcsögök, sajnos ez megint sokba lesz az adófizetőknek, de nem baj, megérte!
2020. nov. 12. 22:40
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
Szar lesz most reggel ötig a stadionba maradni :D
2020. nov. 12. 22:50
 19/23 anonim ***** válasza:
56%
#17 Átérzem, hogy szar érzés bukni a tippmixen de attól nem kell ilyen fusztráltnak lenni.
2020. nov. 12. 22:54
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Pont nem tettem tippmixre, sajnos benézted. De a tippmix vereségnél is több pénzbe kerül az adófizetőknek ez a 'siker' (amit egy migráns meg egy hülyegyerek hozott össze), hadd ne kelljen már odáig lennem örömömben...
2020. nov. 12. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!