Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Fiúk! Mit szóltok az olyan...

Fiúk! Mit szóltok az olyan lányokhoz, akik fociznak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hááááát,az attól függ :) Van a közelemben pár focis csaj és hát van aki elég csinos,sportos,de van olyan is akinek vastagabb a vádlija mint nekem(pedig nekem sem vékony :S)De am. meg tök jó ha néha pár szót ejtünk a fociról az tetszik :) 15 éves fiú
2010. aug. 9. 00:13
 2/14 anonim ***** válasza:
a focit utálom, Az olyan csajokkal igazából nincs gondom csak azért nem kellene olyan mert azok fiúsak és nekem az nem annyira jön be. Én testépítek és azt se szeretem látni amikor nő teszi ugyan ezt nem azért mert még valamikor az én közel 90 kilómnál is nagyobb hanem mert nem értem minek.
2010. aug. 9. 00:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Énis focizom, de mégse buknék egy izzadt női bikára:S
2010. aug. 9. 12:35
 4/14 anonim ***** válasza:

nálam ez nem jelentene problémát

18/f

2010. aug. 9. 13:06
 5/14 anonim ***** válasza:
hátha szeret focizni, szereti nézni a focit, megérti hogy szombat/vasárnap este meccs van és kuss, mindezek mellé még jól is néz ki, akkor ő álmaim nője :D
2010. aug. 10. 17:48
 6/14 anonim ***** válasza:
fasza, legalább lenne kivel fociznom :D
2010. aug. 11. 13:15
 7/14 A kérdező kommentje:
:D oké, írjatok még!
2010. aug. 15. 16:58
 8/14 lilaogre válasza:
Ez összetett kérdés. Ha egy lány hobbiból focizik (Magyarországon ez a kategória) akkor szerintem nincs ezzel semmi probléma. Viszont legyünk őszinték, ha megnézel egy női VB vagy EB meccset, katasztrófa, semmi affinitásuk a nőknek ehhez a játékhoz és ezt nem rosszindulatból írom, hanem ez így van, a női kézilabda például élvezhetőbb, mint a férfi, úgyhogy nem minden sportra igaz természetesen, de még egyszer mondom, magasabb szinten el kellene felejteni a női futballt
2010. aug. 25. 14:31
 9/14 anonim válasza:
Kedves utsó író, elárulom neked, hogy lány vagyok, focizok, és van egy olyan csaj csapattársam, aki nagypályán félpályáról képes gólokat verni, nem is akármilyet. Nagyon sok fiú nem képes megcsinálni, amit az a lány. Mondjam én is azt, h az ilyen fiúk, akik nincsenek annak a lánynak a szintjén, ki kellene iktatni a labdarúgásból? Ugyan már, vannak jobb játékosok, és rosszabbak, ez egy játék, jó játék , aki szereti és élvezi és igyekszik fejlődni, hát az csinálja csak! Lehet h fizikumra nincs egy lány fiús szinten, de technikailag igen,és ne feledd, h a lányok női foci fogalmán belül játszanak :P
2010. aug. 25. 23:45
 10/14 lilaogre válasza:
Abszolút így látom én is, a mai világban jó, ha egy fiatal egyáltalán sportol, én csak azt mondom, hogy vannak dolgok, amikhez a férfiaknak nincs affinitása és ugyanígy vannak, amelyekhez a nőknek nincs, ilyen a labdarúgás is, a kivételek pedig ez esetben is erősítik a szabályt
2010. aug. 26. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!