Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hazai csapat nyer vagy mindkét...

Hazai csapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt pontosan ez akkor mit jelent?

Figyelt kérdés
Az az alapvető kérdésem hogy ha az egyik bejön akkor is nyerek vagy mind a két kitételnek teljesülnie kell?

#fogadás #Tippmix #Hazai csapat nyer #mindkét csapat szerez gólt
2020. szept. 7. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A leírásban a kötőszó VAGY!!!

Azaz vagylagos a kapcsolat (matematikában unió), azaz a 2 felvázolt esemény (halmaz) közül elég csak az egyiknek megfelelni.

2020. szept. 7. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ám de a tippmix még se fogadta hiába nyert a vendég csapat Én meg arra fogadtam( mindkét csapat szerez gólt az elment.)
2020. szept. 7. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:

voltak már ilyen defektek. Sztem az egyik lottózóban érdeklődj.

Anno egyszer felvetettem, hogy lehet az, hogy egy meccsen ha azt megfogadod, hogy 3 szettes lesz, kapsz 1,3-t, míg ha az adott játékos nyerr 3:0-ra, akkor arra 1,25-öt?

Logikus, hogy az utóbbi esetben 2 feltételnek is meg kell felelni, mégis kisebb az odds, azóta egyszer sem tettem 3:0-sat!

2020. szept. 7. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy semmi értelmeset nem tudtak mondani, csak handabandáztak...
2020. szept. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!