Hazai csapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt pontosan ez akkor mit jelent?
Figyelt kérdés
Az az alapvető kérdésem hogy ha az egyik bejön akkor is nyerek vagy mind a két kitételnek teljesülnie kell?2020. szept. 7. 18:20
1/4 anonim válasza:
A leírásban a kötőszó VAGY!!!
Azaz vagylagos a kapcsolat (matematikában unió), azaz a 2 felvázolt esemény (halmaz) közül elég csak az egyiknek megfelelni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen ám de a tippmix még se fogadta hiába nyert a vendég csapat Én meg arra fogadtam( mindkét csapat szerez gólt az elment.)
2020. szept. 7. 18:41
3/4 anonim válasza:
voltak már ilyen defektek. Sztem az egyik lottózóban érdeklődj.
Anno egyszer felvetettem, hogy lehet az, hogy egy meccsen ha azt megfogadod, hogy 3 szettes lesz, kapsz 1,3-t, míg ha az adott játékos nyerr 3:0-ra, akkor arra 1,25-öt?
Logikus, hogy az utóbbi esetben 2 feltételnek is meg kell felelni, mégis kisebb az odds, azóta egyszer sem tettem 3:0-sat!
4/4 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy semmi értelmeset nem tudtak mondani, csak handabandáztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!