A Bayern pontosan milyen taktika szerint játszik? Miért játszanak ennyire egyéni taktika szerint?
Tudom, úgy is írtam, hogy annó Götze, Mandzukic, Rode stb.
Egyébként rohadtul nem 4-3-3-at játszanak, ezt még te is leírtad, és a 4-3-3-at elsőrsorban a Real-Barca-féle 4-3-3-hoz hasonlítanám, amihez képest totál mást játszik a Bayern, kezdve attól, hogy ink vonal melletti szélsők a szélsőik, vagy konkrétan nem is szélsők, és közel sem olyan gólerősek, mint a két spanyol 3-asa. Egyébként is ezt csak esetenként írják fel így, hogy 4-3-3. egyrészt örökké változtatják a felállást, és általában nem a 4-3-3 szokott lenni felírva. Nem bonyoltítom túl, amit leírtam, az úgy van...
Van amikor ez a felállás szokott lenni... és akkor is a fő kérdésem az volt, hogy miért ennyire egyedi a felállásuk, taktikájuk. Mert az, a 4-3-3-as felállás leginkább a Barca, Ajax, mostanában a Realra, vagy régebben asszem a Milanra is jellemző 3 csatáros felállás, ahol 3 gólerős csatár van. Náluk inkább vonal melletti, gólpasszokat osztogató, cselgép szélsők vannak, se Costa, se Coman, se Ribéry, de még Robben sem igazán tudja megrúgni a 25-30 gólját, még ha egészséges is. Ez a felállásuk is elég egyedi, amit linkeltem, mert használnak vonal melletti szélsőket, ami manapság ritka, kicsit a 4-4-2-höz hasonlít, csak egy ékkel, és mögötte lévő 4 középpályás eléggé offenzív felfogású. Egyébként, hogy csinálja a Bayern, hogy ennyi offenzív felfogású játékossal mégis ennyire jó a védelmük és ilyen kevés gólt kapnak? Ki ehhez a kulcsjátékosuk? Mert a Bundesben is magasan a legkevesebb gólt kapták tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!