A tesi órai focit miért veszi ennyire komolyan majdnem minden osztálytársam?
Figyelt kérdés
Úgy csinálnak, mintha valami vérre menő hivatalos VB mérkőzés lenne vagy tököm tudja. Igazából engem soha nem érdekelt a foci, most sem. Én szoktam lenni a kapus, legutóbb is kb kivédtem 4-et, aztán 1-et beengedtem, és utána el lettem mindennek hordva egész nap, hogy rajtam ment el. De mi? Minek kell egy tesi órai játékot ennyire komolyan venni? Folyamatosan megy az üvöltözés meg piszkálódás, ha valaki elront valamit. Szerintem ez eléggé megöli a szórakozás faktorát ennek.2020. szept. 5. 13:15
1/5 anonim válasza:
Én is gyűlölöm a focit... mekkora egy idióta játék már, hogy futsz egy hülye labda után.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is hasonló a véleményem, de még is tudom élvezni, ha normális légkör van. De ezt nem értem, hogy tesi órán az ilyen "nagymenő" egyesületben focizó emberek minek szidnak olyanokat, akiknek mondjuk nem a foci a hobbijuk, és pont nem érdekli őket? Ha valaki ennyire komolyan akar focizni, akkor ne a tesi órán várja ezt.
Én is sportolok egyébként, már majdnem verseny szinten (csak az még pénz kérdése, mivel technikai sport), de én sem kezdem el szidni azokat, akik ezt mondjuk épp kezdik ezt.
2020. szept. 5. 13:22
3/5 A kérdező kommentje:
-ezt
2020. szept. 5. 13:23
4/5 anonim válasza:
Én pont emiatt utáltam meg a focit.
5/5 anonim válasza:
Ezt a tanárnak kellene kontroll alatt tartania, csak nyilván ő is focib#zi és természetes neki ez a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!