Mi lesz a NBA-vel?
Figyelt kérdés
A tegnapi események nagy port kavartak. Az egész vilsg erről beszél. Lassan már 11 óra lesz a Bubble-ban. Mikor lesznek hírek? Bezárják a ligát, vege a playoffnak? Vagy csak azok mennek el akik nem vállalják? Mit gondoltok2020. aug. 27. 16:52
1/5 anonim válasza:
Mert mi történt? Nálunk nem beszél senki az NBA-ről.
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap az első meccsre (Bucks Magic) nem jöttek ki a Bucks játékosai, mert Winconsinban lelőttek egy férfit. Az összes csapat így döntött. Ma sem játszanak. Tárgyalnak. Legújabb hírek szerint folytatódik a PO pár nap múlva
2020. aug. 27. 20:51
3/5 anonim válasza:
Mi a frász köze van egy kosármeccsnek ahhoz hogy valahol lelőnek valakit? Akkor ennyi erővel soha nem fognak semmilyen sportot művelni többé? mert hogy a világon minden nap lelőnek valahol valakit. Nem értem ehhez mi köze az NBA-nek. Vagy valamelyik játékosukat lőtték le? Úgy érthető.
4/5 anonim válasza:
Az utóbbi időben amennyire tudom a nézőknek kezd igencsak tele lenni a töke az NBA politikai elkūrvulásával. Szerintem csak idő kérdése, amíg a liga elkezdi büntetni a csapatokat, mert a nézőszám annyira megcsappan, hogy túlságosan beesnek a bevételek.
5/5 A kérdező kommentje:
Az lenne a feladatuk a sportolóknak, hogy játszanak. Ennyi erővel bármilyen másik dolgozó mondhatja, hogy ma csak úgy nem megyek be dolgozni.
2020. aug. 28. 10:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!