Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Messi távozik a...

Szerintetek Messi távozik a barcelonától, ha igen hova megy, és miként tudnák meggyőzni a maradásról?

Figyelt kérdés

Tegnap bejelentették, hogy gondolkodik a távozáson, és sok csapat neve felmerült, de nem mindegyik tudna eleget fizetni érte

Tegnap volt egy gyűlés, ahol sokan lemondtak a tisztségükről, kivéve az elnök. Szerintetek ha Bartomeu lemondana, azzal maradásra lehetne bírni?

2020. aug. 26. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint Messi esetében fontos dolog az, hogy ő már épp nem 18 éves. Sportszakmai és sportmanageri szempontból szűkül a lehetőség, hova mehet.

Figyelve az aktuális trendeket, én azt mondom, hogy ha a Barca nem tudja megőrizni, nem marad Európában. Én azt mondom, ki fog szerződni az MLS-be, mondjuk a Galaxy-be.

Az ő korában új csapat mechanikájába belepasszolni már nem egyszerű. Spanyolországban csak a Real lenne képes őt megfizetni, de biztos nem fog menni az ősriválishoz. A PSG jöhet a franciáknál, de Neymárral nem férnének meg. A Bayern Lewara épül, a City és a Liverpool angol csapatként más szisztémában játszik, az olaszoknál meg... A Juve kizárt Ronaldo miatt, más csapat meg nem tudná megfizetni.

Ha mindenképp Európa, akkor TALÁN a Man. United, talán a Zenit.

De mint mondtam, sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ismeri a korlátait és ő, ha elmegy, levezetni megy. Nyitja a piacokat, bevételt generál... Amerikában és keleten is vevők lennének rá, viszont keleten gyengébb a felhozatal, így én tartom az MLS-t. Azt nem gondolnám, hogy hazaigazolna.

Summa summarum, ha tippelnem kellene: Los Angeles Galaxy.

2020. aug. 26. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Manchester City, Guardiola miatt, plusz csak ok tudnak allni az evi 50 millios fizeteset. Minden más csapat kizárt.
2020. aug. 26. 19:28
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Az mls be kizártnak tartom, hogy elmenne.

PSGbe hogy érted, hogy nem férnének meg. Pénzügyileg, vagy játék szempontjából? Egyikkel se lenne baj, csak Messi nem menne a leggyengébb topligába.

ZENIT?????

Amúgy egyetertek, az angol játekba nem biztos hogy beleillik, a Juve nem tudná fizetni ronaldo melett.

Esetleg Guardiola miatt a City jöhet szóba szerintem

2020. aug. 26. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lesz hogy: Messi szerződése 2021 nyarán lejár. 2021 márciusában lesz elnökválasztás a barcánál. Bartomeu elveszti a választást, és mivel Messinek a vezetőséggel van a problémája, így hogy Bartomeu vesztett maradni fog és hosszabbítani fogja a szerződését.

A másik lehetőség hogy Messi elmegy.

2020. aug. 27. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha elmegy, valószínűleg Manchester City be. Esetleg, Bayern.
2020. aug. 28. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
nem megy az már sehova
2020. nov. 23. 05:17
 7/7 anonim válasza:
A psg játékosa
2021. aug. 11. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!