Szerintetek Messi távozik a barcelonától, ha igen hova megy, és miként tudnák meggyőzni a maradásról?
Tegnap bejelentették, hogy gondolkodik a távozáson, és sok csapat neve felmerült, de nem mindegyik tudna eleget fizetni érte
Tegnap volt egy gyűlés, ahol sokan lemondtak a tisztségükről, kivéve az elnök. Szerintetek ha Bartomeu lemondana, azzal maradásra lehetne bírni?

Véleményem szerint Messi esetében fontos dolog az, hogy ő már épp nem 18 éves. Sportszakmai és sportmanageri szempontból szűkül a lehetőség, hova mehet.
Figyelve az aktuális trendeket, én azt mondom, hogy ha a Barca nem tudja megőrizni, nem marad Európában. Én azt mondom, ki fog szerződni az MLS-be, mondjuk a Galaxy-be.
Az ő korában új csapat mechanikájába belepasszolni már nem egyszerű. Spanyolországban csak a Real lenne képes őt megfizetni, de biztos nem fog menni az ősriválishoz. A PSG jöhet a franciáknál, de Neymárral nem férnének meg. A Bayern Lewara épül, a City és a Liverpool angol csapatként más szisztémában játszik, az olaszoknál meg... A Juve kizárt Ronaldo miatt, más csapat meg nem tudná megfizetni.
Ha mindenképp Európa, akkor TALÁN a Man. United, talán a Zenit.
De mint mondtam, sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ismeri a korlátait és ő, ha elmegy, levezetni megy. Nyitja a piacokat, bevételt generál... Amerikában és keleten is vevők lennének rá, viszont keleten gyengébb a felhozatal, így én tartom az MLS-t. Azt nem gondolnám, hogy hazaigazolna.
Summa summarum, ha tippelnem kellene: Los Angeles Galaxy.

#1 Az mls be kizártnak tartom, hogy elmenne.
PSGbe hogy érted, hogy nem férnének meg. Pénzügyileg, vagy játék szempontjából? Egyikkel se lenne baj, csak Messi nem menne a leggyengébb topligába.
ZENIT?????
Amúgy egyetertek, az angol játekba nem biztos hogy beleillik, a Juve nem tudná fizetni ronaldo melett.
Esetleg Guardiola miatt a City jöhet szóba szerintem

Szerintem az lesz hogy: Messi szerződése 2021 nyarán lejár. 2021 márciusában lesz elnökválasztás a barcánál. Bartomeu elveszti a választást, és mivel Messinek a vezetőséggel van a problémája, így hogy Bartomeu vesztett maradni fog és hosszabbítani fogja a szerződését.
A másik lehetőség hogy Messi elmegy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!