Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy kaphatott ki a Barcelona...

Hogy kaphatott ki a Barcelona 8-2-re tegnap?

Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hulladék keret, túlértékelt lassú játékosokkal. Annyira én még nem láttam védőt szarul játszani, mint tegnap Semedot. Langlet borzalamsan lassú, oda-vissza verték egy az egy elleni helyzetekben. A középpálya nem gyenge, hanem lényegében nincs, tegnap egy üres átjáróház volt. Rakitic - Busquets árnyéka (sem?) régi önmagának. Ter Stegen is nagyon dekoncentrált volt, már akkor is amikor nem álltak vesztésre. Én őt ennyire szarul védeni nem láttam még. Elől is kéne a vérfirssítés, Luisito már nem tud lényegében egy védő mögé befutni.

Hulladék átigazolási politika ÉVEK óta. Nulla saját nevelés, nulla elképzelés. Túlrétkelt, sokszor 1 szezonos játékosok igazolása.

Hulladék edző. Quique Setién óta abszolút semmi játékképe nincs a barcának. Nem látni, hogy mit akarnak játszani.

Sokan mondják, hogy vége a barca korszaknak. Nem tudom ők miről beszélnek, a barca korszaknak már szezonok óta van vége. Nem tegnap lett vége.

2020. aug. 15. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Úgy, hogy hattal kevesebb gólt rúgtak.
2020. aug. 15. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy,hogy a Setièn nevű, kókler az edző.
2020. aug. 15. 16:57
 4/5 anonim válasza:
100%
Az első válaszoló tökéletesen leírt mindent. Pocsék igazolások, Pique, Suarez, Busquets, Jordi Alba mind mind kiöregednek, már nem tudják folyamatosan azt a teljesítményt nyújtani, mint 5 éve és egyáltalán nem látszik semmiféle elképzelés azzal kapcsolatban, hogy kikkel szeretnék pótolni őket. Amíg ilyen Lenglet szintű védőket igazolnak addig nincs miről beszélni.
2020. aug. 15. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig se értettem mi ez a Barca mánia, úgy beszélnek sokan róluk mint a világ legjobb csapatáról (gondolom azért mert ott van Messi), közben meg rendre semmit nem nyújtanak. Tavaly konkrétan az Eibartól kaptak ki a spanyol kupában, ami egy noname csapat. De voltak egyéb érdekes eredmények is. A Bayern az meg egy jól összerakott, vér profi csapat, elöl-hátul jó játékosokkal. Őszintén én még azt a 2 gólt is csodálom ami a Barca neve mellé került, bár jelzésértékű hogy az egyik öngól... Ilyenkor sajnálom hogy nem játszottam meg a magas gólszámot tippmixen.
2020. aug. 15. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!