Hogy kaphatott ki a Barcelona 8-2-re tegnap?

Hulladék keret, túlértékelt lassú játékosokkal. Annyira én még nem láttam védőt szarul játszani, mint tegnap Semedot. Langlet borzalamsan lassú, oda-vissza verték egy az egy elleni helyzetekben. A középpálya nem gyenge, hanem lényegében nincs, tegnap egy üres átjáróház volt. Rakitic - Busquets árnyéka (sem?) régi önmagának. Ter Stegen is nagyon dekoncentrált volt, már akkor is amikor nem álltak vesztésre. Én őt ennyire szarul védeni nem láttam még. Elől is kéne a vérfirssítés, Luisito már nem tud lényegében egy védő mögé befutni.
Hulladék átigazolási politika ÉVEK óta. Nulla saját nevelés, nulla elképzelés. Túlrétkelt, sokszor 1 szezonos játékosok igazolása.
Hulladék edző. Quique Setién óta abszolút semmi játékképe nincs a barcának. Nem látni, hogy mit akarnak játszani.
Sokan mondják, hogy vége a barca korszaknak. Nem tudom ők miről beszélnek, a barca korszaknak már szezonok óta van vége. Nem tegnap lett vége.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!