Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 17 evesen focista?

17 evesen focista?

Figyelt kérdés
Nagy almom volt mindig is hogy focista legyek (ezzel biztos sokan vannak) mindig szivbol fociztam, szerelmes vagyok a sportba. Viszont csapatba sosem jatszottam, nem vagyok kezdo, iskolai bajnoksagra jartam, plusz a sulicsapatba jatszottam ahol elmentunk a megyen belul varosicsapatokkal jatszani. Nem vagyok a tipikus golvago, inkabb kozeppalya, jol latom a palyat a szogeket, tudom hogyan kell inditani. Labdaerzekem nagyon jonak bizonyul, eltudok 200+-ig dekazni, (mondjuk nemtudom ez jo -e, inkabb a faradtsag miatt nem megy tovabb) tudok egy-ket freestyle trukkot, vilagkor, kulonbozo sarkas trukkok. Nyilvan meccsen semmit nem ernek de a labdaerzekem fejleszti. Jol veszek at labdakat, nyugodtan jatszom altalaban de szeretem az eszt osztani ki, hova, hogyan. Vezetem a csapatot, ha ugylatom a csapat nembir atmenni a vedosoron probalom igazitani oket. Sokat cselezek es 80%-ban bejon. Vedeni is hatraszoktam menni, golpasszokat adok inkabb. Nem szeretek elol acsorogni es varni mint csatar. Tesitanar szerint jo erzekem van, futsallban szoktam nagy kotenyeket adni meg mondjak hogy jo nezni ahogy focizom. Kislabdaval is lazan dekazok, sokat gyakoroltam. Birom a futast is. Bajnoksagon volt egy oriasi cselem 3 sracot etettem meg es az egyik kapott egy sarkas-kotenyt, akik neztek a meccset jot rohogtek. :) Es nagyon jol esik hogy neznek, itthon sosem biztattak ezert sem mentem el. :/ Meg nem segitettek volna pl. bevisznek ha messzebbre jarnek, ez ertheto mondjuk. Ajka kornyeken lakom, ha valaki kozeli olvassa, irhatna privatban, elony ha ott jatszik. :) Mondjuk nyilvan vannak hibaim nekemis fociban, de mikor palyan vagyok olyan jo euforikus erzes tolt el, nagyon szeretek focizni. Ha fontos meccs van a maximumot hozom magambol. Es az igazi almom megmenteni a magyar focit a jelenlegi fertobol. =) Koszi a valaszokat.

2020. aug. 26. 02:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Amatőr szinten még lehetsz focista, de profi szinten már túl késő.

Ha megnézed egy 17 éves lassacskán egy "nagyobb" klubban, már a nagy csapatba kerül fel, úgy hogy szinte gyermekkora óta ott játszik.

Itthon meg főleg esélytelen, ha nem egy jó drága akadémiára jártál.

Vannak kivételes esetek persze, de az sem itthon. Pl ott van Vardy. A Leicester előtt valami 5. ligában játszott, közben meg targoncás volt, most meg a PL gólkirálya lett. Szóval semmi sem lehetetlen, de kizárt hogy itthon te egyedül fogod megmenteni a magyar focit.

De próba szerencse, hátha összejön :D

2020. aug. 26. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
24%

Egy próbát megér

A lényeg,hogy élvezd a játékot

2020. aug. 26. 23:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! =)

Nyilvan nemtudnam megmenteni de megprobalhatnek jo peldat mutatni a fiataloknak hogy ezt csakis szivvel lehet, csak penzert nem. :)

Mindent belefogok adni ha felvettek a csapatba. :)

2020. aug. 27. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!