O.bogdi kérdése:
Az a kerdesem hogy 14 evesen meg belolem lehet focista? A valaszt koszonom is elole.
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 19:43
1/4 anonim válasza:
Miert szerinted a focistak nem voltak 14 evesek? Ha azt akarod tudni h ha most kezdenel el 0rol vocizni lehet-e beloled profi akkor a valasz 99% ban nem lenne. De ha kiskorod ota focizol es most mennel valahova komolyabban edzeni es szorgalmas es tehetseges vagy akkor igen csak lehetoleg minnel elobb kezd el.
2/4 anonim válasza:
Én 13 évesen kezdtem el, de külön mozgáskordinációra kellet járnom,mert nyújtott lábbal futottam. Külön erőnléti edzéseket csináltam,első bajnoki mérkőzésemen mesterhármast lőttem. 13/f
3/4 anonim válasza:
Ahogy a mondatszerkezeteidet elnézem, lehet.
4/4 anonim válasza:
Amit írtál, az alapján még lehet.
Lényeg, fiatalon a foci közelébe kellett kerülnöd. Illetve kell,hogy legyen benned egy rakás elszántság, míg délután otthon tévéznek egyesek, neked a pályán kell gyakorolnod kapura rugdosni, futni, stb.
Rengeteg idődet kell feláldoznod a cél érdekében, különben nem tudsz majd az élre törni. Kitartás és sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!