A Liverpool hogy kerül a Premier Liga első helyére?
Ez ugye valami vicc kérdés?
Tavaly márciusban is volt egy 0-0-ás döntetlenjük, úgy, hogy elöl Salah, Mané, Origi kezdett... Akkor mi történt? Ráadásul akkor normális keretek közt, folyamatosan zajlott a bajnokság, most meg volt egy pár hónap kihagyás. Azt se felejtsd el, hogy ez egy városi derbi, azok soha nem annyira egyszerűek. Ma este lesz a M. City-Burnley, gondolom sokan City gólparádét várnak, én meg inkább vendég gólt.
3.5 hónapos kihagyás után, egy eldőlt bajnokságban elmentek az Evertonhoz, akiknek ez a meccs a szezon legfontosabb meccse (városi rangadó).
Mindentől függetlenül szétverték az angol bajnokságot oda-vissza. Nem ettől lesznek szarok... A vereségük meg a Watford ellen volt, az is a történelem leggyengébb csapatává teszi őket?
Én azon a meccsen buktam egy 50-est. Túltettem magam rajt. Holnap jobb lesz neked is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!