Csak én érzem úgy, hogy a foci háttérbe szorult valamennyire?
Én Liverpoolban élek, itt 2 fontos csapat is van: Liverpool és az Everton. Hadd ne mondjam, hogy állandó fociőrület van a városban!!! Még a tegnapi (?) meccset is megtartották, pedig itt is hódít ez a koronavírusos ijesztgetés/bezárás őrület.
Szerencsére engem egyáltalán nem érdekel a foci, de itt 10 gyerekből 8 focista akar lenni. Nyilván a pénz miatt. Itt nem szorult háttérbe és gyanítom hogy nem is fog. A magyar fociról nincs nagy véleményem, mert az még annyira sem érdekel, mint a többi.
A 2016-os Eb alatt olyan fociőrület volt, mint az Aranycsapat legszebb éveiben. Vagyis az eredménytelenség az oka. Nehéz úgy lelkesedni valamiért, hogy nemzetközi szinten nagyrészt csak pofonok járnak ki.
Hazai szinten a színvonalesés és a bunda együttesen végezte el a rombolást. Nem csodálom egy percig sem, ha az NB1-ért képtelenek már úgy lelkesedni a tömegek, mint 30 évvel ezelőtt.
#3 te nagyon buta lehetsz, ha azt hiszed hogy a gyerekek “nyilván a pénz miatt” akarnak focisták lenni.
#6 nem az nb1-ről volt itt szó, hanem úgy általában a sportról
Egyébként pedig nem, nem csökken a népszerűsége, kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!