Van olyan híres focista akinek még az érettségije sincs meg?
gondolom neked sincs érettségid, ha ennyire támogatod ezt a dolgot!:S
Szomszédom is focista volt, de otthagyta a sulit is, majd a fociklubot is, amiben focizott(egyébkén ő volt a csapat állandó gólkirálya) és most itthon tengeti az életét, minden nélkül! Ő volt a városunk nagy reménysége és mi lett belőle? semmi!
Jajj,azt ne higgyétek hogy érettségi nélkül nincs élet.Egy szakiskolával,ha jó szakmát választ az ember igenis kereshet jól.Pl én általánosban nem tanultam jól,csak oda vettek fel,amit azért nagyon bánok,majd korrigálok rajta,mert óvónő szeretnék lenni,az pedig fősuli.Egyelőre ápolónőnek tanulok(érettségi nélkül) s ez a szakma keresett és jól megfizetett is,persze nem nálunk Magyarországon.Aki ezt elvégzi jól jár vele,ha izz hagyja az országát.És nem tartom pl butább embernek magam,mert nincs még érettségim.Attól lehet tájékozott és tudhatja az alap dolgokat.Egészségügyben meg kötelező latin tudás stb. Nm egyszerű némelyik szakiskola se.
Az hogy a sztárocskák milyen jó keresnek,az mind szép és jó,csak nem mindegyik lesz híres focista..Ahhoz kell egyfajta karrier építés a médiában is (lásd.Cristiano Ronaldo).
22:01
van érettségim, csak hülyeség amit mondasz.
Az ismerődöd más tészta, de amit te mondtál az kb annyit jelent, hogy az olyan tehetségek, akiknek nincs érettségijük ne is focizzanak amíg nincs meg nekik. Ennek semmi értelme, általában (nemcsak a fociban) a világhírű sportolóknak nincs meg, ez van. Ellógták a sulit, helyette sportoltak és így lettek világhíresek. Lehet ha azt az időt otthon gubbasztják tanulással nem lennének ekkora sztárok, sőt biztos. Egyébként meg az ismerősöd példája is hülyeség mert idősebb korban is le lehet rakni, a portot meg nem lehet idősebb korban kezdeni.
ekkora hülyeséget!:D méghogy kötelező legyen az érettségi:D akkor ezek szerint azok a fiatalok, akik még a korukból adódóan sem rendelkezhetnek érettségivel várjanak a sorukra?:D elég gagyi gondolat
mindenki saját maga dönti el, hogy milyen lehetőségeket hagy maga előtt. az érettségi nélkülözhetetlen a munkaerőpiacon, sőt!, de a foci-üzletágban focizni kell tudni, ennyi a lényeg (és attól még nem feltétlnül sötét valaki, hogy nincs érettségije- most végzek egyetemen, és vannak itt is olyanok, akik buták, mint a Föld: a sulihoz és az élethez egyaránt)
egyébként meg 18 éves korig kötelező suliba járni, így meg lehet csinálni az érettségit, vagy szakmát szerezni foci mellett (főleg, hogy lehet az ember magántanuló)... szerintem egyébként aki előre gondolkodik, az meg is csinálja
akik idősebbek, és esetleg semmilyen végzettségük nincs, azok a visszavonulásuk után is tanulhatnak még, akármit!
de ez nem csak a focira igaz. Amcsiknál minden sportra jellemző.
A legtöbb fekete vagy latin boxoló, kosárlabdázó is igenvcsak alacsony iskolázottsággal rendelkezik. De nem értem ez miért baj, nekem se jobb se roszabb ha ő neki nincs érettségije. Nem lehet mindenkinek a saját dolgával foglalkoznia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!