Mi a védekező középpályás feladata? Mit kell neki csinálnia a pályán?
9 éve játszok védőt, és most védekező középpályást szeretnék játszani.Az edzőm beleegyezett. Valamennyire tudom ,hogy mit kell csinálnia de sztem nem 100% ig. Ha lehet videólinket adjatok meg, vagy írjátok le rendesen.
kösz előre is
Én pár éve játszottam.Kényzserből mert volt két idióta előttem aki nem tudott védekezni meg futni se csak lövöldözni:D.
Amúgy inkább támadó v. csatár vagyok.
Ja bocs elkanyarodtam a kérdésetől.
Rengeteget kell futnia.És az a feladata h a középhátvédek előtt mozogjön és lehetőleg előtte összeszedje a labdákat.És megjátsza az előtt lévő középályásokat/csatárokat.Indítgasson.Illetve ha egy adott csapatnak alsóbb szinten olyan játékosa van aki egyedül el tud dönteni egy meccset akkor gyakran rábizzák a védekezőre h azzal mozogjon egész meccsen és mással ne foglalkozzon.Én ano ezzel a feladattal voltam megbízva hogy egy nagyon gyors és tehcnikás gyereket kellet fognom aki gyakorlatilag nem tudott játékba szólni a meccs alatt.60 perc után véletlen alárugtam.Már ideges volt mert még labdába se ért.Sajnos nekem a második sárgám volt kiálítottak őt meg pof-ázásért és kész is:D
Nagyjából ennyi lenne...
Az szép!Én egyszer lefejeltem egy középpályást!
Zinedine Zidane
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!