Coco Gauff meddig juthat karriere során ha nem szól bele sérülés? Grand Slamek? Világelsőség?
Szerintetek meddig viheti sérülés nélkül?
Valóba reális lehet majd egyszer Serena rekordja? vagy megáll pár Grand Slamnél és esetleg világelső lesz?
En meg nem latom benne az extrat, sem utoerő, sem szerva, sem stabilitas.
Ugyanakkor 15eves. Boven boven fejlodik meg, es a 15-20as korosztalyban tehetsegben top3.
Szerintem nyer majd GSet, de sosem lesz egy Serena 20gs-mel..
Nalam top 5 fiatal sorrend nelkul, Gauff, Kostyuk, Andreescu, Anisimova, Swiatek
Sokat fejlodik meg nagyon fiatal, szerintem jo par GS benne van.
Nekem is a fiatalok kozul hasonlo. Nekem a top5 sorrend nelkul Gauff, Anisimova, Andreesu, Vondrousova es Swiatek talan.
De ugy gondolom a kovetkezo idokben (kovetkezo 1-2 ev) Osaka lehet a legeredmenyesebb.
Kostyuk kb ugyanazt megcsinalta mint most Gauff, nem volt meg 16 es GS 3koros volt. Sajnos utana serult volt es nem jott az áttörés, de most egyre jobb formaban van.
Es meg Gracheva aki sztem oda fog meg erni.
Igen az igaz, hogy megcsinálta és az is hogy utána sérült volt és azért nem jöttek a dolgok úgy .
Viszont szerintem elég nagy eredmény Gaufftól a top70 és az, ahogyan megnyerte a linzi tornát.
Gracheva is jó, most moszkvában kéne mennie pár kört.
Én még Aiava-ra emlékszem, őt hatalmas tehetségnek tartották de nem jönnek az eredmények sajna egy idő óta :(
láttam élőben játszani...én ilyet még életemben nem láttam. elképesztő tehetség, és szuper a hozzállása. hihetetlen könnyedséggel mozog a pályán és fiatal kora ellenére nagyon jól átlátja a szituációkat.
világelsőségre a nyakamat tenném, tuti rengeteg Grand Slam is benne van, minden idők egyik legjobbja lehet belőle. persze ha nem csúszik be valami durvaság. a sérülést nem lehet előre megmondani, hiszen bárkivel bármikor történhet bármi, de nagyon jó kezekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!