Szerinted az ciki, ha fociedzés után az öltözőben nem zuhanyozom le?
Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 10:26
2/8 anonim válasza:
És miért nem zuhanyozlol le? 🤔
3/8 anonim válasza:
Nem. Bár nem foci, de edzés, de én sem zuhanyzom le az öltözőben. Autóval megyek, beülök, hazamegyek és otthon zuhanyzom. Sokkal kényelmesebb, és komfortosabb. Ha nem mennék utána haza, hanem máshova mennék, akkor nyilván zuhanyoznék ott, de így feleslegesnek tartom.
4/8 anonim válasza:
én se zuhanyoznék le,mert tuti állna a sok helyes meztelen fiura a dakom
5/8 anonim válasza:
Az nem. Én is a zuhanyzóban szoktam zuhanyozni
7/8 anonim válasza:
Ha mondjuk 10 percet sétálsz haza vagy biciklivel mész, stb akkor érthető. Hosszabb útnál már kellemetlen nagyon szerintem izzadtan menni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ciki. Csak az első 1-2 alkalommal éreznéd úgy, hogy jaj biztos engem néznek vagy épp mit gondolnak rólam. Utána rájönnél, hogy tök természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!