Ciki ha fiú létemre semmi labdajátékot nen tudok játszani? 16/f
Figyelt kérdés
Suliba amikor pl fozizunk soha nem választanak, azt mondják amikor egyel kev3sebben vannak hogy inkább menjek ki mert én rosszul játszom. De érted, semmilyen labdajáték. Egyedül a testépítés megy (1 éve csinálom már) de szerintem azt bármelyik hü.e le tud feküdni és kinyomni a súlyokat. Olyan cikinek érzem. Meg a csajozásnál is mindig azt kérdezik a lámyok hogy hogy lehetek ilyen béna bogy nem tidok focizni. Minden fiú tud focizni, ebben van igazság. Még a 120 kilós osztálytársam is jobb a kapuban mint én.2017. máj. 10. 21:23
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én rühelltem mindig is a focit pont ezért mert nem tudtam játszani és mindig megszóltak ezért,aztán haverokkal elkezdtünk lejárni a helyi pályára és beleszerettem. Utána megjött az önbizalmam és csapatban is el kezdtem játszani. De ha téged ez nem vonz,semmi baj nincs veled. Ha a testépítés érdekel,szereted csinálni,akkor toljad keményen aztán ha mondjuk 10 év múlva találkoztok és te egy izmos puncimágnes leszel,akkor majd néznek egy nagyot ;)
2/3 anonim válasza:
Én se tudtam suliban semmi közösségi sportban jeleskedni, mindenki gyökérnek tartott, aztán mikor egy sulinapon egy haverom által behozott funbox-on beadtam bmx el egy backflippet, leesett mindenki álla..
3/3 anonim válasza:
csajoknak is inkább a foci mint a testépités? jó sz*r helyen élsz tesó
amúgy nem, nem minden hülye tud lemenni és súlyokat kinyomni ÚGY AHOGY KELL
amúgy lehet hogy amerikai fociban jó lennél, ott annyi féle poszt van hogy simán jó lehetsz valamire, ha meg van a testi adottság
én középsuliban magamtól leültem a padra mikor a többiek fociztak mert kislányok sportja szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!