Nekem:Iker Casillas,Gerard Piqué,Carles Puyol,Andrés Iniesta,David Villa,Xavi Hernandes,Fernando Torres,Cesc Fabregas,Xabi Alonso,Sergio Ramos,David Silva és Jesus Navas.
2010. júl. 15. 15:07
12/18 anonim válasza:
Na akkor én kivétel leszek, mert én nem is a spanyoloknak drukkoltam + nem is most kezdtem el focit nézni! 12 éve figyelemmel követem a német bajnokságot így adódik, h a német válogatott a kedvencem és 6 éve az angol bajnokságot! Spanyol olasz nem szeretem egészen jó kis anti focit tudnak játszani a megkreált védekezésükkel, de egyértelmű, h most mindenkinél Spanyol a nagy favorit! Na persze megbántani senkit nem akarok és igen az jó, ha valaki megszereti a focit! Igazából hiányzik de nemsoká kezdődik a bajnokság + én még mindig azért szomorkodok, h nem lett aranyérmes a német válogatott sebaj majd 2012-ben és 2014-ben mi leszünk elsők!
2010. júl. 15. 21:32
13/18 anonim válasza:
Nekem is hiányzik :) De pár hét és kezdődik a Premier League hálistennek :D addig meg ott vannak a barátságos meccsek (július 17-én nekem is a kedvenc csapatom játszik, Liverpool, remélem erre gondolt a másik 17.-és kommentelő is :DD) szóval lassan nekem kezdődik, GO REDS! IDÉN BAJNOKOK LESZÜNK!
2010. júl. 15. 22:33
14/18 anonim válasza:
NAGYON HIÁNYZIK :'( első válaszoló meg akkkor beszéljen és fikázza a játékosokat hogyha ő is úgy tud focizni!!!!!! :@
spanyolország<3 (Cassilas <3)
2010. júl. 16. 10:14
15/18 A kérdező kommentje:
Hm:)
Jó látni,hogy ennyi spanyol drukker van
Spanyolország♥♥♥♥♥
2010. júl. 16. 10:21
16/18 anonim válasza:
sziia..én vagyok az a bizonyos utolsóó akinek írtad azokat a kérdéseket.:D
egyértelmű h a barcelonának.:P
kedvencem:david villa és xavi.
2010. júl. 16. 18:54
17/18 anonim válasza:
Navas, Ramos, Xavi, Villa, Puyol Piqé
én mind1iket szeretem
nagyon tudnak <3
2010. júl. 16. 19:10
18/18 anonim válasza:
nekem is nagyon hiányzik:( csak az olaszok már a csoportkörből kiestek így bennem nem volt akkora izgalom, de a végén én is a spanyoloknak drukkoltam. Villáról régen azt gondoltam h ő is egy túlértékelt krisztiánó ronáldó, de most rájöttem h télleg jó játékos:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!