Csak nekem hiányzik a foci? : D
Eddig nem szerettem a focit,de most néhány vb meccsbe bele-belenéztem és nagyon jó:)
Az elődöntőt és a döntőt végig néztem.
Megszerettem a focit;)
Nekem hiányzik,hogy vége.
Nekttek?
15/L
Én nem néztem, és nem is hiányzik. Én gyakorlatban űzöm. Nekem unalmas bámulni a TV-ben a bénázásukat meg a szabálytalanságokat. Jobban szeretek utcán játszani.
Ki nyert a végén? Spanyolország? Én a németekre fogadtam.
Kösz:)
Igen,Spanyolország lett a világbajnok.
Én már akkor mondtam apámnak,hogy ott lesznek a döntőben,amikor kiejtették Portugáliát,de ő nem hitt nekem és tesség:)
Spanyolország a legjobb♥♥♥
pont így vagyok
én is most szerettem meg a focit és hiányzik:S Bár nem érdekel minden meccs....A vb-t is főleg a spanyolok miatt néztem.De pl.egy magyar meccs nem hoz lázba:D
21/L
Nekem az első meccs amit majdnem végignéztem az a spanyol-portugál meccs volt.Akkor nagyon megszerettem a spanyolokat és utána néztem a spanyol-német és a holland-spanyol meccset.
Nagyon megszerettem a spanyol fociválogatottat:)
Annyiból jó, hogy több a szabadidőm. A Vb valósággal bezárt a lakásba.:D
De 17-én már újra meccsel a kedvenc csapatom, úgyhogy nem kell sokáig nélkülöznöm a focit.:)
nekem is hiányzik:(((( brühühühü. de semmi nem tart örökké. amúgy én is most szerettem meg, de kárpótol hogy augusztusban kezdődik az olasz bajnokság:)
15/L
húúú:)
én nagyon megszerettem a spanyol válogatott,minden nap erről beszélek,nézem a cikkeket róluk...anyámék már nagyon unják:D
Én a bl-t várom,bár ott azok akiket nagyon szeretek más csapatokba vannak és nem tudom,hogy kinek fogok drukkolni.
én már egy ideje imádoma focit.
és nekem is nagyon hiányzik..:(:(:(
én is pont igy vagyok vele..nézem a cikkeket egész nap és áá.:D:D
én már a vb elött megmondtam h spanyolo döntős lesz és világbajnok..:D
persze nekik is szurkoltam..
én is vároma bl-t a spanyol bajnokságot..de én tudom kinek szurkolok:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!