Lőttél már gólt életedben?
Mit éreztél?
:D
Spandau :
Csak öngólt.És nem a focipályán.
Kicsi pályám fociban 8kicsi kapuba (nagy labdával) de a kapus se volt nagy. Nagyob jó érzés volt.
Floorballt gyakrabban játszom, ott eszméletlenül jó érzés :D.
Mivel versenyszerűen kéziztem, így több gólt is lőttem. Voltak kimondottan szép góljaim is. Jó érzés volt, de egy kis csapatnál kéziztem, ahol nem igazán volt közönség, így nem volt az a felemelő érzés, mint...amikor tesiórán egyszer a lányok kosaraztak a fiúk ellen, és hát őszintén szólva nekünk lányoknak nem sok esélyünk volt, de az egyetlen kétpontosat én lőttem a lányok javára, és akkor a kispadon ülők (sokan voltak) tapsoltak, ordítottak, örjöngtek és a nevemet skandálták. Na akkor belegondoltam abba, és kicsit megéreztem, hogy milyen jó érzés lehet egy profi sportolónak, hogy a meccseken egy stadionnyi ember éljenzi, esetleg a nevét skandálja.
Emellett soha életemben nem fociztam versenyszerűen lányként, mégis mikor tesiórán lányok fociztunk, én lőttem a legtöbb gólt, olyanokat megelőzve, akik vmilyen falu csapatában fociztak...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!