Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lőttél már gólt életedben?

Lőttél már gólt életedben?

Figyelt kérdés

Mit éreztél?

:D

2010. júl. 13. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem focizom, csak hobbiszinten, de akkor mindig kapusként. Nekem így nem az a sikerélmény, ha gólt lövök, hanem, ha egy veszélyes helyzetet kivédek. Ha pedig egész meccsen nem kapok gólt, az még felemelőbb érzés.
2010. júl. 13. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lőttem pedig védőt játszom a csapatban nagyon jó érzés
2010. júl. 13. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csatárként ténykedek persze szigorúan amatőr szinten megfelelő sör mennyiség elfogyásztása közben, de én imádok gólt lőni, egyszerűen egy csoda az az érzés :)
2010. júl. 13. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Én rengeteg gólt lőttem mert abszolút kétlábas csatár voltam és nagyon gólérzékeny rengeteg fifikás gólt lőttem.A legkülönlegesebbekre ma is emlékszem.Nem bombázó voltam inkább ravasz csavart labdáim voltak, természetesen mindegyiknek örültem.
2010. júl. 13. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Spandau :

Csak öngólt.És nem a focipályán.

2010. júl. 13. 21:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Kicsi pályám fociban 8kicsi kapuba (nagy labdával) de a kapus se volt nagy. Nagyob jó érzés volt.

Floorballt gyakrabban játszom, ott eszméletlenül jó érzés :D.

2010. júl. 14. 20:33
 7/13 anonim ***** válasza:
én ma is lőttem egy barátságos meccsen :D
2010. júl. 14. 21:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Csomó gólt lőttem már only hobbiszinten de úgyis nagyon király érzés:D Főleg az olyan mikor elindítanak én meg kapásból vagy 17méterről felsőbe vagy alsóba bombázom, meg olyan is volt már hogy kijött a kapus én meg benyesve átemeltem felette a kapuba xD na ezek az érzések már egyenesen fenomenálisak:D na meg a kapufás gólok se kutyák
2010. júl. 16. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Mivel versenyszerűen kéziztem, így több gólt is lőttem. Voltak kimondottan szép góljaim is. Jó érzés volt, de egy kis csapatnál kéziztem, ahol nem igazán volt közönség, így nem volt az a felemelő érzés, mint...amikor tesiórán egyszer a lányok kosaraztak a fiúk ellen, és hát őszintén szólva nekünk lányoknak nem sok esélyünk volt, de az egyetlen kétpontosat én lőttem a lányok javára, és akkor a kispadon ülők (sokan voltak) tapsoltak, ordítottak, örjöngtek és a nevemet skandálták. Na akkor belegondoltam abba, és kicsit megéreztem, hogy milyen jó érzés lehet egy profi sportolónak, hogy a meccseken egy stadionnyi ember éljenzi, esetleg a nevét skandálja.

Emellett soha életemben nem fociztam versenyszerűen lányként, mégis mikor tesiórán lányok fociztunk, én lőttem a legtöbb gólt, olyanokat megelőzve, akik vmilyen falu csapatában fociztak...

19/L

2010. júl. 16. 15:27
 10/13 anonim válasza:
nagyon sok gólt rugtam életemben, de a legkiemelkedőbb egy nemzetközi diáktáborban rendezett focibajnokságon rúgott gólom volt a német ellenfél ellen. Annyira örültem, hogy a mezem is levettem, és ezzel a góllal nyertünk 1-0-ra. Ez volt a negyeddöntő, és az elődöntőt és a döntőt is 0-0 után büntetőkkel nyertük :D és mindkétszer bevágtam a saját büntetőmet :) 15/F
2010. júl. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!