Szerintetek spanyolország megérdemelte a győzelmet?
11/31 A kérdező kommentje:
12/31 anonim válasza:
nem minden spanyol drukker divat.. mióta az eszemet tudom nekik szurkoltam..
lehet,hogy csak 1-0ra nyertek mindig, de nem ez a lényeg..mert, ha nyersz mindegy hogy egy mérfölddel nyersz vagy egy milliméterrel, ha nyersz akkor nyersz;)
nem hiszem,hogy a bírók segítettek volna neki olyan rengeteget..:)
és valakinek ki kellett játszani a helyzetet amiből Villa gólt lőtt ennyi!!:)
Vamos espana:)
2010. júl. 13. 16:12
hát, szerintem nem játszottak jobban mint a Hollandok, a szabálytalanságokat kivéve, de tény, hogy vagy segítette őket a bíró vagy ez is vak volt, mert ha megadja azt a szögletet utána meg a szabadrúgást a hollandoknak akkor lehet hogy eljutnak a 11-esekig és más lett volna a helyzet, lehet, hogy 11-esekkel is győztek volna, de úgy kikapni, hogy előtte 2 bírói "tévedés" is volt, ennél idegesítőbb dolog nincs a fociban, főleg egy vb döntőn. Ha a Fifa a következő Eb-re és vb-re még mindig nem fogja azokat a kamerás bírókat alkalmazni, akkor nem nézek több vb-t, kivéve ha kijutunk a vb-re:D amit kétlek
2010. júl. 13. 17:46
5 meccsen nem tudtak nekik gólt lőni, ez mi ha nem dicsőség?
egy góllal nyertek meccseket, de ők lőttek legtöbbet kapura is...
megérdemelték, mert a fél barca ott játszott, így egy válogatottnak sincs esélyük ellenük... mert egy válogatott tagjai nem ismerik úgy egymást mint egy klubcsapat játékosai. ráadásul nem akármilyen klubcsapaté...
az lett volna a csoda, ha nem ők nyernek
2010. júl. 13. 17:51
én azt nem értem minek van ennyi barca drukker, én már 5 éve az Internek szurkolok és beérett a munkájuk, megnyerték a Bl-t, a barca meg be se került a döntőbe és ha villa nincs lehet a spanyolok sincsenek a döntőben, sőt a negyeddöntőben se
2010. júl. 13. 18:19
16/31 A kérdező kommentje:
igen, azért ez a spanyol győzelem szerintem nem volt megírva. és az hogy ennyi kapura lövés volt és ebből csak ennyi ment be... hát megnyerték ez van, de azért nem ők voltak akik a legszebb focit játszották szerintem.
Gólkirály, aranycipős: Thomas Müller (Németország, 20 (!) éves)
Legtöbb gól: Németország (16)
ki is játssza a szebb focit?
2010. júl. 13. 19:15
beérett az inter munkája? nagy munka az, hogy leigazolod sneijdert, etoo-t, militoit, luciot... murinnyó meg megtanítja őket antifocizni. és a bíróknak hála kiejtik a barcát. tényleg büszke lehetsz rájuk
2010. júl. 13. 19:16
Ez olyan szánalmas hogy ki is játssza a szebb focit! Kit érdekel hogy a németek rúgták a legtöbb gólt, hogyha a spanyolok ellen közük nem volt a meccshez és ki is kaptak! Teljesen megérdemelten győztek a spanyolok!
2010. júl. 13. 20:29
te meg a barcára lehetsz büszke, hogy bírói segítséggel nyerték meg a vb-t és kb 1 emberen múlott a győzelmi sorozatuk, ha villa nem lő minden meccsen gólt akkor bese jutnak a spanyolok a nyolcaddöntőbe se
2010. júl. 13. 23:21
Kapcsolódó kérdések: