Tetszett volt a vb-döntő?
Győzött az üzlet. A Fifa eldöntötte, hogy ki legyen a világbajnok. Eredetileg arra számítottak, hogy a második félidő elején legkésőbb ki lehet állítani egy hollandot. Erre várni kellett a 2. hosszabbításig. Utána vége volt... Szánalmas! Először a spanyolokra haragudtam, de igazából a pénzéhes Fifára kell. Nyilván Brazil-Spanyol döntőt vártak, de a brazilok még bírói segítséggel sem tudtak nyerni. Ez után biztosra mentek a vezetők. Úgy megszórták lapokkal a hollandokat az elején, hogy csak a kiállítások száma volt kérdéses. De még ez is majdnem balul sült el.
De ez érthető, a spanyol csapatban óriási sztárok játszanak. A Barcából 6 játékos a kezdőben. Ebben van a lóvé, nem pedig Eliában.
Nehéz ezt elfogadni, régen volt ennyire egyértelmű manipuláció...A spanyolok nyertek ez már eldőlt, de kezdjük ott h mennyire segítették őket a bírok...
Portugálok ellen lesgól...
Paraguay ellen 2-3 büntit nem kapott meg Paraguay...
Németek ellen téll. jobb voltak.
Döntőben pedig már rég ki kellett volna állítani Iniestát h neki ugrott Van Bommel-nek egyből piros, és Puyolt is utolsó emberként szabálytalankodott igaz Robben nem esett el de egyértelmű volt ezis. Valamint a gól előtti szitulációban a másik oldadon egy jogos szabadrúgástól fosztották meg a hollandokat (jó helyről járt volna tizenhatos sarka)- ebből indult és ha megnéztétek volna mikor Fernando Torres ívelte a labdát középre akkor Iniesta lesen volt és mozgott a labda fele azt már rég le kellett volna fújni és akkor nincs még egy lehetőség oda juttatni a labdát.
Ilyen játékot...
Am. teljesen jogos lett volna Robben kiállítás.
A sok holland sárgában pedig 2-szer spanyol színészkedésért kapták.
ENNYI:D
Ez a válasz 66%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:09
te ezt a sok hulyeséget el is hiszed amit leírsz??
ennyire barom emberek nem lehetnek h még a vb dontoben is bundát látnak, mikor a spanyolok jobbak voltak és még hollandokat kellett volna kiállítani... hollandoknak voltak helyzetek de Casillas védett mert a legjobb kapus, Inieste pedig egy testtel lokésért maximum sárgát érdemelt volna, de egy ilyen durva meccsen még azt sem... hollandok agresszív állatok voltak a gól pedig minden volt csak les nem... amúgy a donto tetszett végig izgultam és hálistennek nyertek a spanyolok! :D a bronzmeccs izgalmasabb volt de én jobban szeretek olyan meccset nézni ahol legalább egyik csapatot szeretem
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:23
én ugyan nem az vagyok akit te ennyire lehordtál, de azért hozzáfűznék egyet s mást.
te ezt a sok hulyeséget el is hiszed amit leírsz??
ennyire barom emberek nem lehetnek h még a vb dontoben is bundát látnak, mikor a spanyolok jobbak voltak és még hollandokat kellett volna kiállítani...
Igen, a hollandok tényleg sokat szabálytalankodtak, de ez elmondható a spanyoljaidról is, és a narancsok legalább nem vágták minden egyes alkalommal a földhöz magukat.
hollandoknak voltak helyzetek de Casillas védett mert a legjobb kapus,
Casillas mint legjobb kapus? :D
Inieste pedig egy testtel lokésért maximum sárgát érdemelt volna, de egy ilyen durva meccsen még azt sem...
a meccs durvasága hol befolyásolja azt, hogy ki milyen lapot kapjon?
hollandok agresszív állatok voltak a gól pedig minden volt csak les nem...
Tényleg? És azt láttad a híradóban, amikor visszalassították, és megállapították, hogy 27 cm-es les volt a paraguay elleni gól?
amúgy a donto tetszett végig izgultam és hálistennek nyertek a spanyolok! :D a bronzmeccs izgalmasabb volt de én jobban szeretek olyan meccset nézni ahol legalább egyik csapatot szeretem
Hogyne, akkor meg főleg, mikor a fél világ bealszik rajta, mert jóformán semmi nem történik. Ja, és ebből is látszik, mennyire részrehajló vagy.
most csak engem kritizáltál, de semmi értelmeset nem írtál, semmit nem bizonyítottál...
szerinted a szabálytalanságért jár lap vagy a "foldhozvágásért" (amit én érdekes módon nem vettem észre)?
egy szabálytalan góljuk volt, és most mindenki azon lovagol, mintha ez nem lenne mindennapos a mai fociban... Casillas nem a legjobb kapus? Hanem kicsoda?
lehet h a lapok osztása nem fugg a meccs durvaságától, de ha a hollandoknak kevesebb lapot adott a megérdemeltnél akkor a spanyoloknak se adjon tobbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!