Tetszett volt a vb-döntő?
Figyelt kérdés
nem azt kérdeztem hogy kinek drukkoltál hanem hogy tetszett e és nem kell azt mondani,,A spanyolok csaltak,, vagy ,,a bíró hibázott sokat,, igaz hogy hibázott de ezt én is tudom. viva epana!!2010. júl. 12. 10:22
1/19 anonim válasza:
Baromi unalmas volt, én elaludtam rajta... Egyáltalán nem tetszett.
2/19 A kérdező kommentje:
szerintem jó volt
2010. júl. 12. 10:25
3/19 anonim válasza:
Szerintem a bronzmérkőzés inkább lett volna a döntő. Ez a döntő elég unalmas is volt, meg nem is játszottak úgy a csapatok. A bíró meg már megint a spanyoloknak kedvezett (mint a korábbi meccseiken), a hollandok fel- és szétrugdosták a spanyolokat, - szal nem szép focit játszottak.
4/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszett, a bronzmeccs sokkal jobb volt, és itt most nem csak a több gólra célzok. A döntő tele volt szabálytalanságokkal, a bíró egy csomót hibázott, stb.
5/19 anonim válasza:
A bronzmeccs szerintem is jó volt!:) (első válaszoló)
6/19 anonim válasza:
a bronzmeccs valóban jó volt. a döntő nem tetszett.
7/19 anonim válasza:
az tény h unalmas volt, a broz meccs jobb volt, de a Spanyolok nyerteek:D:D
8/19 anonim válasza:
GÓÓÓÓL,ANDRÉS INIESTA LŐTT ÉS GÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!
9/19 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tűnt unalmasnak, minden helyzetnél a torkomban dobogott a szívem, de végül nyertüüünk :D
10/19 anonim válasza:
Hát én végig izgultam az egészet.csak az izgult igazán aki szurkolt valakinek.Én a spanyoloknak szurkoltam és amikor Robben helyzetben volt kiabáltam.de Casillas kivétte a lábával(L)Imádom a Spanyolokat(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!