Bumbi02 kérdése:
Szerintetek melyik csapat volt a legjobb a vb-n?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy ki nyerte meg a vb-t, mer sztem itt a kettő nem fedi le egymást...2010. júl. 12. 09:58
11/22 anonim válasza:
SPANYOLORSZÁG..NA NEHOGY MÁR A HOLLANDOK AKIK UGY JÁTSZANAK MINT AZ ÁLLATOK..
12/22 anonim válasza:
Hát, tegnap a hollandok vadállatok voltak....
Ha egy csapatot önmagához viszonyítok, akkor Ghána volt a legjobb.:P Kár, hogy nem jutottak be a legjobb 4 közé.:(
13/22 anonim válasza:
Ha az egész vb-t nézem akkor teljesen egyértelmű, hogy Németország volt a legjobb összesen 13 gólt, ami minden csak nem védekezés tehát támadó foci! Német drukker vagyok és nagyon büszke voltam rájuk! Egyébként ki az a hülye aki azt hiszi, h egy döntőn 10 gólt fog látni??????? Aki ilyet mondott az biztos nem látott még vb döntőt! Ilyenkor mindkét csapat a védekezéssel van elfoglalva és egyértelmű a kontrákra építenek v egy hibára! Én tudtam, h nem lesz jó meccs, mert a döntők általában nem azok! Spanyol szerintem annyira jó csapat, h mikor rosszul teljesítenek akkor is begyötörnek egy gólt! Ó jönnek a spanyol drukkerek azzal, h kevés gólt kaptak oké, de ez mit jelent????? Egyértelmű védekezést az meg nem szép! Ráadásul 1:0-val lehozni a meccseket oltári szerencse! Nem azért, de én 90 percig szeretem ha történik is valami nem csak az, h passzolgatnak + az ellenféltől valahogy megszerezni a labdát, de elől már se kép se hang! Ez volt a baj a spanyolokkal! Ők nyertek s így 2010-ben felavattak egy védekező futball csapatot GRATULÁLOK!!!!!!!! Lehet szeretni nem szeretni ez van!
14/22 A kérdező kommentje:
8 meccs alatt 7 gólt lőttek és 2-t kaptak a spanyolok.. ez 5ös gólkülönbség.. mig a németek 8 meccs alatt lőttek 16ot és 5öt kaptak.. 11es gólkülönbség ami jóval több mint az 5:))és a németeknek nehezebb ellenfelei voltak, nem ienek h honduras meg paraquay... hanem argentina meg anglia, meg ghána...
2010. júl. 12. 13:02
15/22 anonim válasza:
jaj en nagyon szeretem a Ghanaiakat is, tenyleg kar, hogy kiestek. de holland drukker vagyok. a tegnapi meccset nagyon elszartak, pedig tudom, hogy tobbre kepesek. a spanyolok meg nagyonis elbizzak magukat.. 0-1 ez semmi. igaz donto volt, de ez azt jelenti nem sokkal jobbak a hollandoknal.
16/22 anonim válasza:
Ja ok nem számoltam bele a bronz mérkőzést ahol még lőttek 3 gólt! Igen igen a német volt a legjobb ez szerintem teljesen egyértelmű! Ghána nekem is tetszett és Uruguay is jók voltak nagyon!
18/22 A kérdező kommentje:
urugay is nagyon szépen játszott.. sajnáltam forlánt a 92 percben lőtt felső kapufáért...de megérdemelte az aranylabdát..
2010. júl. 12. 18:46
19/22 anonim válasza:
h ne írjak hosszú sorokat kezdeném a lényeggel: SPANYOLORSZÁG - NÉMETORSZÁG 1-0!!!
és ha az állítólagos "legjobb csapatot" megverték úgy, hogy a németeknél alig volt labda és alig volt helyzetuk akkor valamit csak tudnak ezek a "nem dontobe való" spanyolok nem? a legszebb focit játszák, a legtobb helyzetuk van de az is tény h nem a legtobb gólt rúgták... de én inkább nézek 90 perc szép focit és 1 gólt mint 30 perc szép játékot és 4 gólt, a gólokat osszefoglalóban is meg lehet nézni azért nem érdemes egy meccset végig nézni
20/22 A kérdező kommentje:
90 percig nézel szép focit?:) akkor mérnem a németeket favorizálod?:)) a németek jáccottak szép focit nem a spanyolok...
2010. júl. 12. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!