Szerintetek melyik csapat volt a legjobb a vb-n?
Német, és szánalmas, hogy spanyolok egyáltalán döntöbe jutottak szar játékkal. (vtak meccseik ahol villat és torrest is ki kellett vna állítani szándékos ütés/rúgás miatt.) a többit kedvem sincs leírni,mert rengeteg volt....
A bronz meccs csapati sokkal inkább megérdemelték vna a döntöt, az egész vb alatti teljesítmény alapján
sztem a Spanyolok voltak a legjobbak (=
am a tegnapi meccsen Robbent is kilehetett volna állítani sza psszt legyen Torresról :)
de ők is jól játszottak xD és a németek is
nem volt a legjobb a biro... heitingának ugyanazt a lerántást befujta amit puyolnak asszem robben ellen nem? (igaz robben nem esett el, viszont igy előbb érhette volna el a labdát mint casilas)
meg volt hogy felrugtak egy játékost (máig nemtom h hollandot vagy spanyolt nem figyeltem xd) az észrevette h nem fujtak be semmit erre felpattan és azzal a lendülette fellöki a másik játékost akinél labda sem volt má rég... szal ienér is alapból sárgát kellett vna adni...
amugy igen a bronzmeccs sokkal szebb meccs volt...
én spec a hollandokat és németeket tartom a két legjobb csapatnak mert ők az egész tornán teljesitettek, nem csak az utolsó két meccsen...
spanyol
most jönnek a kis fhaszok hogy ennyi gólt lőttek meg annyi gólt lőttek de pl. azt nem említik meg hogy össz. 2 gólt kaptak 7 meccsen, a vb-n nekik volt a legtöbb helyzetük
hollandok is jól játszottak, csakhát a spanyolok még jobban
és szerintem a legjobb csapat nyerte meg a vb-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!