Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Spanyolország világbajnok....

Spanyolország világbajnok. Van mondanivalód?

Figyelt kérdés

Eeeezaaaazz.Spanyolorszáág világbajnook.Ennyit erről.:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Minden nehézség ellenére elértük.:D

Mégse eszünk polip levest?:D

2010. júl. 11. 23:02
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
64%

ja más csapat javára is vtak tévedések, de nem akkora hogy emiatt jusson totvább egy csapat. pár példa : szerinted akor is így remekelnek, ha villa megkapja a megérdemelt laoját lepofozásért? ha torres szintén megkapja mikor szándékosan belerúgott ellenfelébe (labda nem volt játékban sem) ha nem adják meg a portugálok elleni les gólocskát és had ne soroljam tovább (az is elég szégyen volt mikor ellenük szabályos gólt lött talán chile (nem biztos h ők) és nem adták...

egyébként is utálom az olyan csapatokat, akik arra játszanak, hogy találunk 1 valamilyen gólt, aztán a többit kivédekezzük, na spanyolo, ezt játszotta

2010. júl. 12. 09:51
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj így jártál
2010. júl. 12. 10:14
 33/42 anonim válasza:
53%
Tiszta szabalytalanul mentek tovabb a spanyolok...ha teljesen szabalyos lett volna akkor mar par meccsel ezelottt kiestek volna irto gyengek voltak s scsak szimullatak a legtobbet!
2010. júl. 12. 10:31
 34/42 anonim ***** válasza:
34%

"Nem baj így jártál"

Végre ezzel a nem bajjal 1 spanyolos is beismeri, hogy a bírók engedték döntőbe a spanyolokat :D szerintem meg te jártál így, mert hangoztatjátok, hogy ők a legjobbak, közben meg most belátod, hogy voltak itt jó nagy sz@rságok :D

2010. júl. 12. 11:22
 35/42 anonim ***** válasza:
Én azt vallom be hogy volt néhány bírói hiba amik segítettek a spanyoloknak :D
2010. júl. 12. 11:34
 36/42 anonim ***** válasza:
21%
hát én nem ezt mondom? :D ezeknek a hibáknak köszönhetően jutottak a döntőbe is
2010. júl. 12. 11:40
 37/42 anonim ***** válasza:
53%
spanyolok milyen ronda focit játszanak már :D németek sokkal szebbet.. igaz hogy ezt a sportot gólra játsszák, de a közönség sokkal jobban szereti az olyan focit, mint amilyet a németek képviselnek..
2010. júl. 12. 19:41
 38/42 anonim ***** válasza:
73%
Miért hibáztatja minden holland drukker a bírókat? Rengeteg meccsen voltak tévedések a döntőn is ..de nem komolyak. Emellett mindenki azzal a 20 centis lesgóllal van megverve..11-esekkel is spanyolok nyertek volna...szval mind1. A Holland vereségért inkább Robbent hibáztassátok..2x is ott volt előtte a nagy lehetőség...mégse ment neki..ez van még ő is elismerte... lesz még lehetőség bizonyítani a hollandoknak, ne legyetek olyan rosszul drukkerek! VB ezüst sztem nem olyan rossz, mint ahogy beállítják...
2010. júl. 12. 22:55
 39/42 anonim ***** válasza:

Egyébként örülök! Viva Espana!

uccsó válaszoló

2010. júl. 12. 22:57
 40/42 anonim ***** válasza:

én nem vagyok hollandos, és igen voltak más meccseken is hibák, de most arról a csapatról van szó, aki így döntőbe is jutott. Torrest,villat ki kellett vna állítani szándékos rúgásért,ütésért. ugye ott a les gólos továbbjutás,már nem tudom meylik csapat ellen játszottak és elvették a teljesen szabályos gólt az ellenféltől,amit ha megadnak nem hiszem,hogy a spanyolok nyerik meccset,láthattuk,hogy ha gólt kapnak mint svájc ellen,azzal nem tudnak mit kezdeni, és ha azokat a megérdemelt kiállításokat megkapja az a két játékos akikre a támadás épül, nem hinném hogy döntösök lettek volna.

Maga a döntő szar volt, és igen robbenek is járt volna azon a meccsen a 2. sárga, de ez nem befolyásolta a végeredményt. az sem tetszet,hogy akkor is feldobták szinte minden meccsen magukat a spanyolok, ha az ellenfél ráfújt. ott van torres esete, 16os előterébe gyögyörű homorítás, és még az ellenfelet állították ki, holott az semmi nem volt...

2010. júl. 13. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!