Lányok kinek drukkoltok ma este?! Spanyol vagy holland?
Egyértelműen a Hollandoknak.
Idegesít, hogy felül nem számolja a játékidőt.. Titeket nem?
Spanyolok!
Hajrá spanyolok!
Vaya Spanishs!
13/L
Éééééé IGENXDXDXD
LONG LIVE ESPANA
Elég durva egy meccs volt,sok szabálytalansággal a Hollandoknak összesen 8 sárgalappal,egy kiállítás,normál játékidőben gól az NUKU,Iniesta gólja a 112. percben,gáz volt az egész szerintem:PA helyzetek amiket kihagytak fájtak.Mind két csapat óriásiakat bénázott,én amúgy számítottam rá hogy a hollandoknál valakit kiállítanak.Már a harmadik sárgalapnál mondtam bátyámnak,"ha a hollandoknál ma valaki nem kap piros lapot,én esküszöm arconcsaplakXD"És pont Heitungát:D
Az egész döntőben a legjobban Casillas játszottXD
A Spanyol-Német összecsapás után,jobb játékra számítottam a Spanyoloktól,hiszen nem voltak semmik,sőt,azt gondoltam hogy egy energikus,dinamikus,és legfőbbképpen izgalmas meccs lesz,nem az ilyen idegölős,"rúgjadmárbevalakiaztakibazottlabdát!",féle kínszenvedés,de azért gratula az új bajnokoknak^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!