Mit tudok kezdeni ezzel a BMX-el? Milyen féle trükköket tanulhatok rajta?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert hallottam h több féle bmx van és nem mindegy h meiken mien trükköket csinálok. és ha már itt járok arra lennék kiváncsi milyen trükkökkel kéne kezdeni. kezdő vagyok, még sosem trükköztem rajta :D karácsonyra kaptam és azóta rendszeresen használom, de csak mint "közlekedő eszközt", pl kimek parkba körbe biciklizni, öcsémet elviszem ahova akar (hátsó kilépőkre feláll), suliba jártam vele stb. de mostmár érdemes lenne arra is használni amire való :D
2010. júl. 9. 23:25
11/12 A kérdező kommentje:
viszont piisttaahh, nehéz a vázam :( van kb 20 kiló asszem, nem tom vele megcsinálni a bunny hopot
2010. júl. 15. 23:11
12/12 anonim válasza:
énse tom,13kg a bicóm...piiistahh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!