Tudtok ajánlani kerékpárok 10-12 000ft ig?
Kb: lopott teszkós.
Vagy valami abszolút gyerek bizonytalan forrásból.
Ne haragudj,de 20éve 26ezerért vettem egy olyan bringát ami...hát inkább kerékpárnak látszó tárgy volt mintsem bringa.
Szerinted ma mit kapsz annak a feléért?
#3: Kb senki sem viszi már az ilyen öreg fix teleszkópos montikat, 28-as single városi kerékpárokat. Én is ajándékba adtam az enyémet hogy ne a rozsda egye meg, a helyi bringásnál aránylag jó minőségű Gepida meg Merida 25k forintért nem talál gazdát, mondjuk mind bizonytalan eredetű gépek.
Kérdező: Ennyiért márkátlan, de karban tartott hagyományos, fix villás montit lehet venni, de senki nem tudja garantálni hogy nem bugás. Ha megkapják a kellő törődést, mennek azok is. Persze azok csak kerékpárok lesznek, igazi boltba járós kategóriásak. Mondjuk amit én bevállalnék olcsó kategóriában az itt kezdődik, dupla falú felnik, ilyesmi:
Akkor jó. Éppen készültem írni, hogy a tervezett keretedből egy külső gumim nem jön ki az országútimra. :D
Nem ártana fixálni, milyen használatra milyen jellegű lovat akarsz.
A javított áras kérdésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!