Melyik országúti kerékpárt válasszam?
Sziasztok!
Mivel még nem volt országúti kerékpárom ezért a tanácsotokat szeretném kérni, hogy melyik kerékpárt érdemes megvenni és miért?
Az utóbbi időben nézelődtem és az alábbi kerékpárokat néztem ki, így az lenne a kérdésem, hogy ezek közül melyiket válasszam?
Kerékpárok:
- Decathlon: B'Twin Triban RC120 (élettartam garancia, nagy áttétel lehetőség)
- Kenzel Calibre 400 (hátsó lánckerék, csak 14-28-as)
- Merida Silex 700
- Neuzer Whirlwind Basic
Ha ezen kívül még hasonló árban tudtok mást is ajánlani azt is szívesen fogadom!
39/28 akinek nem elég, az edzzen még kicsit.
12%-osig simán elég.
A microdrive tényleg nem az igazi.
Lehet, hogy én vagyok konzervatív, de szerintem egy kezdőnek egy első 53-39 dupla és hátsó 12-28 8-as elég mindenre.
A kicsire szabott első lánckerekek arra jók, hogy nem ér le terepen (országútin terep????) meg facán nyújtja a láncot.
Hasznos a kommentetek, de egy picit eltértünk az alapkérdéstől. Így szeretnék arra mindenkit megkérni, hogy elsősorban a főkérdésre válaszoljon, aztán lehet tanácskozni mi-mire jó!
Továbbiakban is szívesen fogadok, bármilyen hasonló árkategóriás kerékpár ötletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!