Melyik tárcsát vegyem? Shimano rt 76 vagy rt 86?
Van egy enduro bringám. Elöl 200-as gyári tárcsa van, de már megégett, szóval megérett a cserére...
Valaki azt mondta hogy az rt 86 nem fog úgy mint az rt 76-os, csak nem melegszik úgy. Ez tényleg így van?
Fémes betétet bírják?
Mecsekben használnám és szoktam neki adni rendesen.
gyantással adták? azt hittem, a shimano tárcsákra kivétel nélkül fémes betét szükséges. lehet, hogy az kormolt rá? :D
Én úgy tudom, az rt86 annyival tud többet, hogy kevésbé melegszik. Cserébe a fékhatás nem lesz kifejezetten rosszabb, viszont az alu-acél "IceTech" szendvics miatt sérülékenyebb és hamarabb eltorzulhat bizonyos hőhatásoktól.
Hűtőbordás szinteres betét van-e ahhoz a Magurához? Én inkább azzal tuningolnám ezt az összeállítást.
Köszi a választ!
Az EBC brakestől rendeltem szinteres fékbetétet, sajnos nem hűtőbordás, de nagyon jókat hallottam róluk.
Meg szerintem maradok az iceteches tárcsánál. Kíváncsi vagyok milyen lesz az összhatás.
Cube stereo 160 race.
Shimano deora váltórendszer, fox és magura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!