Szerintetek elég kopottak már a fogak?
Figyelt kérdés
kép: [link]
néha ugrik a lánc.
a hátsó sor újabb, a hajtőmű már elég régi a 4. láncot tettem fel most és átugrik...
2019. máj. 8. 15:38
1/7 anonim válasza:
Fura. Nálam a tiednél sokkal kopottabb állapotban sem ugrott. Volt viszont olyan, hogy túl hosszú volt a lánc (nem vettem ki belőle elég szemet), így nem feszítette eléggé a láncfeszítő, akkor ugrott, különösen, ha kisebb fogaskerekekre váltottam.
2/7 A kérdező kommentje:
Hm... ez érdekes.
A nagytányéron nem ugrik.
Lehet hosszú a lánc? össze sem hasonlítottam a régivel, csak feldobtam.
2019. máj. 8. 16:37
3/7 A kérdező kommentje:
megnéztem...
sajnos pont ugyanannyi láncszem a rég és az új.
2019. máj. 8. 20:34
4/7 anonim válasza:
Én is így jártam, a lánckerék cseréje megoldotta. Sajnos az új lánc a kopott lánckerékkel képes ilyenre, pedig szemre nekem sem tűnt vészesnek a kopás.
5/7 anonim válasza:
Bringa hajtásnál az ujjat a régivel nem lehet kombinálni.
Azaz lehet de szinte biztosa az ugrálás.
Kb:1000km után már van akkora kopás a rendszerben hogy csak a csere segitsen.
6/7 A kérdező kommentje:
hát ebben t9bb mint 10.000 van :D
2019. máj. 9. 12:38
7/7 Wadmalac válasza:
A középső lánckerék totál gatya. Negyedfognyi nyúlás.
Csoda, hogy eddig nem ugrott.
Tedd rá a láncot, úgy fotózd, tutira látszani fog a lánc alatt minden fogárok, ez már nem tud befeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!