Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A hátsó fékem karja nem...

A hátsó fékem karja nem húzódik vissza?

Figyelt kérdés
Na, most elővettem a bicót, meghúzogattam a fékeket, váltót stb. De a hátsó fékkel az lenne a problémám, hogy nem megy vissza a kar. Látásra azt mondanám, hogy nem elég feszes a bowden szerintem. V-fékről van szó, egy MTB-n. Hogyan csináljam meg?

2019. máj. 8. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Be van rozsdálva vagy tele rakódott kosszal.

Takarítsd ki és egy pár csepp olajjal helyre lehet hozni.

2019. máj. 8. 14:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Mármint a kart vagy a féket hátul? Mert ha jól láttam akkor hátul sem akart visszaugrani a helyére.
2019. máj. 8. 19:59
 3/5 Alex Fly ***** válasza:

Vagy a bowden szorul a bowdenházban, vagy a fékek csapágyazása. Ha kiakasztod a bowdent, akkor el tudod dönteni, melyik...

Ha a fékszerkezetb akkor leszeded és kitakarítod, ha a bowden, akkor azt lehet érdemesebb cserélni.

2019. máj. 9. 04:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha új bringa akkor inkább csapágy.

Ha használt akkor inkább a bovden.

De azt cserélni jobb mint megprobálni megjavítani.

2019. máj. 9. 11:33
 5/5 Wadmalac ***** válasza:

A fékpillangók tengelyein a zsír szokott lekvárrá beállni, szerintem itt is az van.

Ott kéne kitakarítani és újrazsírozni.

2019. máj. 9. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!