Menetes villára lehet stucnit tenni?
Ha jól értem a bringád 1.1/8-os villát fogad és mivel nem találsz Ahead-os változatot ezért mentes villát raknál bele?
Ahead (azaz sima menet nélküli) ebből tudomásom szerint létezik 1"os, 1.1/8-os,1.1/2-es.) (meg van ezekből tapered változat szóval ha neked taperedes aheados villát fogad a vázad akkor menetes vilat nem fogsz tudni belerakni.)
Menetes vilából 1" os és 1.1/8-od ról tudok.
Szóval a következő kombináció lehetséges ha menetes villát akarsz belerakni akkor vagy veszel egy átalakítót. Ami 1.1/8-ról 1.1/8os ahedra alakít át. ( ilyet általában úgy árulnak h sima 1"-rol 1.1/8-os ahedre alakít át és kapsz mellé hézagolot így kompatibilis az 1
1/8 os villával is.)
De ennél 1 fokal egyszerűbb ha olyan stucni veszel ami kompatibilis eleve a menetes villával.
De ennél még egyszerűbb ha picit jobban utána jársz mivel elggé gyakori az 1.1/8-os ahead os villa,amely kompatibilis v fékkel azaz van rajta fék tüske.
Hú, ez így azért hosszú lesz. Nézd csak: [link]
Elvileg nem kell nézned, gyakorlatilag meg igen. És beépítési magasságot is.. de hagyjuk, egy V-fékes trekking villánál örülj, hogy kapsz, a többi mellékes, patkolható.
Szóval. Véleményem szerint az az URL valami eltolt termékadathoz vezet. 51mm?! Nézd csak, ezek szerintem lemérték a "crown race diameter" helyett a külső gallér szélességét. Ha a termékfotót megnézed, nekem látszik is, hogy a villa egy bazinagy gallérba fut össze, onnan jön a villanyak. (Naná hogy nagy, 51mm a 32mm helyett!)
Szóval amit ott árulnak, szerintem jó, neked való, de nem derül ki belőle, hogyha erre speci csapágy kell, mert eltér a standard-től a Crown Race (Seat Outside) Diametere. Viszont egy csapágy megvan 5-6-7e Ft-ból, ez a villa meg elég jó áron mocorog, úgy látom. JA, DE AZT IS HOGY MIÉRT. Ez egy alu villa. Ugye nem aluvázas a bicó? Ha igen, akkor csak ésszel: az alu vázban alu merevvilla előszeretettel repeszti a fejcsövet, a sok zötyögés, kátyú, padka témák során. Bár nekem is van ilyen, csak mondom, ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!