Kerékpáros nadrág kényelmetlen?
Vásároltam egy bicajos nadrágot. Kényelmes volna, de ahogy leizzadtam, a varrás, ami a betétet tartja felsértette a combomat. Nagyon kellemetlen, mert végig sebes a bőröm.
Járt már valaki így?
Esetleg gagyi nadrágot vettem? Érdemes volna másikkal próbálkozni? Nagyon hasznosnak találom egyébként, szívesen hordanám, mert elég nagy távokat teszek meg bringával.
A mérettel nincs gond, jó méretű a nadrág.
én is jártam így...
lehet polemizálni azon, hogy gagyi a naci vagy sem
vagy az alsó vagy a póló vagy a kesztyű.
sajnos ez van!
az ember nem arra van tervezve hogy sok-sok kilómétert letekerjen, lefusson, stb.
Aki azt gondolja, hogy a túron vagy a dzsíron a srácoknak nem pálik bele a s..ge a nadrágba és nem fáj nekik, mert marha drága nadrágban tekernek az téved.
Ha teljesítmény van - akármilyen szinten, mert ugye valakinek az 50 km is teljesítmény - akkor annak ára is van!
kényelmesebbé lehet tenni a dolgokat, de egy idő után úgyis sérülés, kényelmetlenség, pirosodás, kidörzsölődés lesz a vége
Nem volt ilyen problémám 100km körül sem.
Lehet hogy gagyi volt a naci...
Amit jó lenne tudni:
Milyen madrágtípusról van szó? Cicanaci, vahy mtb nadrág? Ha mtb nadrág, akkor full műanyag, vahy részbwn rugalmas, netán egészen? Hordasz aláöltözetet, vagy nem?
(A leírtak alapján utóbbira tippelek.)
Pontodan a comb melyik rèsze érintett? Stb stb...
Tré a gatya, dobd a francba. Nekem 200km után sem jelentkezett ilyen, pedig a felét zivatarban nyomtam le, tehát elázás az volt rohadásig.
Szivacsosat én már csak szaladgálásra veszek fel, nagyobb bevetésekre a zselések jöhetnek. Az nem tud beszívni magába izzadtságot és nem tömörödik össze (ami után egy varrás talán még jobban is darálhat).
Hozzád hasonlóan jártam amúgy, amikor kerékpáros alsónadrágot vettem. Ez boxeralsó, benne a zselépaddal. Csakhogy picit nagy volt rám, a szárai szépen bemásztak a tojásokhoz és kegyetlenül legyalulták, miután magukhoz vettek némi izzadtságot. Az is kukázva lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!