Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudtok még ennél is erősebb...

Tudtok még ennél is erősebb elsőlámpát ajánlani?

Figyelt kérdés

Vettem egy Cycle Torch Shark 500-as lámpát és valami eszméletlen erős, csak a kiváncsiságtól vezérelve tudtok még ennél is erősebb lámpát, ami max fokozaton legalább másfél, két órán át működik?

[link]

Ez kb 50 dollár volt, 100-150 dolláros kategóriában még ki tudnék egyezni, természetesen USB-ről tölthetőnek kell lennie. Ha a lámpában benne van az akkumlátor az csak külön öröm.

2019. febr. 2. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
2019. febr. 2. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

ajánlom az olight lámpákat

igaz nincs kimondottan kerékpároslámpa, de fe lehet aplikálin a gépre.

Az X7R brutálállat. Ha eledel vala a beton fog megtörni nem a lámpa :D

monjduk én több kisebb fényerejű lámpát vennék

előre oldalra 1-1 szórt fényű mondjuk a villára, a kormányra szintén 1 szórt és 1 spot (refinek) és még egy fejlámpa is.

Szerintem minél jobban terítve van a fény annál jobb. A pontban világító lámpák nem jók, mert csőlátást "okoznak".

2019. febr. 2. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát ezt elnézve

[link]

Nagyon rossz vásárt csináltam azzal a 15 ezerrel.

Elvileg csak 500 lument tud ez meg 750-et és még tovább is működik, de hol itt a csapda?

Nem létezik, hogy fele annyiért többet tudjon.

2019. febr. 3. 00:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez az X7R meg hát felemás vélemény. Ha nézel róla videót kiderül, hogy a high turbo módot csak 3 percig bírja 12k lumen meg szerintem hazugság.

https://www.youtube.com/watch?v=3QkyycNWS1Y

Volt egy hasonló videó, ahol megmutatták milyen az igazi 2k lumen, hát vakult minden szomszéd.

https://www.youtube.com/watch?v=nZl42327EOk

Meg ez már a keretemen kívül van.

Meg nekem bringázáshoz kell, szóval az autósokat sem akarom megörjíteni.

2019. febr. 3. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ebike-n leírt működési időknek kb. a felére lehet számítani a valóságban, ennyi a csapda (ilyen lámpám van)
2019. febr. 3. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!